2777
2789
عنوان

گپ باحالا 😍😘😎😊

818 بازدید | 52 پست

های دوستان😌😎❤

مثل سابق حرف پرمحتوا ندارم بزنم 🙄😁💛(کلا اصلا به من نمیاد میاد؟😐😜😂)

اما تا دلتون بخواد بلدم چرت و پرت بگم 😑🤦‍♀️💜که البته اینم یک استعداده و از هر کسی برنمیاد😌😎💋 میدونم تو دلتون دارید میگید زرررتتتتت😁😜 منم میگم به خودت 😒😠😝😂🧡

ولی خب فعلا بگید دارید چیکار میکنید🤔🤔💚

دعوا نکنید خواهشاااااااا(در صورت مشاهده با 🥿 باهاتون برخورد میشه😉)

🚫ورود عموم آزاد است.🚫😙❤

آنید#  بچه هارو تگ کن عشقم 💋🌸

بهاره_گل_ایسا#   عزیز دلمی 🌻🔥 دوستات رو صدا بزن گلم 

بههههه_بهههه#  🌼🌼 ممنون میشم دوستات رو بگی بیان 

کپکی#           میشه دوستات رو بگی بیان 🤩😘😎😍

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیاین برقصین موزیک گذاشتم هی دنبالم بیا دیوونه دیوونتم تکون بده 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
بیشتر ببینید
بیاین برقصین موزیک گذاشتم هی دنبالم بیا دیوونه دیوونتم تکون بده 

حالا بیا برقصیم آهنگ بعدی سمیه نرو 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔
میگما متن این تاپیک کپ تاپیک گپ تایم توعه ها نیکی @نیکی0   🤔

اره🙄

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
بیشتر ببینید

بیایم چیکار؟ بندری برقصیم؟💃💃💃

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
بیشتر ببینید
حالا بیا برقصیم آهنگ بعدی سمیه نرو 

😂😂👍👍بپاچین وسط

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
بیشتر ببینید
میگما متن این تاپیک کپ تاپیک گپ تایم توعه ها نیکی @نیکی0   🤔

میدونم خوشم اومد مثلش نوشتم اشکالی داره گلم 😁😀

من کلا بیحالم ولی اومدم

تو باحالی بیحال نیستی عزیزم