2777
2789

دیشب باهاش دعوا کردم اونم سر یه موضوع بیخود😐البته منم تصمیم گرفتم مث خودش سرد رفتاری کنم و بی احساس باشم دوس_پسر_نامزد_نیست#

دعوامون سر این بود👇🏻

من:شمارم سیوه؟ پس چرا وضعیتم برات نمیاد؟🙁

اون:نه سیو نیس

من:اها باش😏

اون:الان ناراحتی واس این؟ 

من:مهم نیس همیشه نباید من بهت بگم شمارم سیو کن مرد باید از خودش بدونه دگ ندونه من حرفی ندارم

اون:حق داری.... ولی داییم بیشتر موقع ها از گوشیم اسفاده میکنه😐( دروغ.محضه# باوا میتونه اسممو یه چیز دیگ سیو کنه فقط بهونه میاره چون شماره من واسش اضافیه تو گوشیش😒مخصوصا وقتی قهر یا دعوا میکنیم یه سندرم داره میره شمارم می‌پاکه)

من:مهم نیس دیگ هر جور راحتی 

اون:باش خو من چیزی نگفتم 

من:عصن حرف نزن تو

اون:باش نمیزنم خیالت راحت 

من:بهتر😏

ینی سر یه شماره دعوا کردیم.... دیگم نمیرم باهاش اشتی کنم وجود داره خودش بیاد چون هر سری من پیشقدم میشم😐 خر_بی_دم#  

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه دم عیدی باشوهراشوم دعوا کردن😂😂منم دیشب دعوا کردم

ای خدا هممون دعوا کردیم ک😂🤦🏻‍♀️

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️

آی نور بهش حق بده بعضی وقتا ریسک بالاس

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
آی نور بهش حق بده بعضی وقتا ریسک بالاس

چرا حق بدم اخه براش مهم نیستم ک😐😒

یه ریگی داره شماره ذخیره نمیکنه ساده نباش

نه سیو می‌کرد قبلا الان دیگ نمیکنه