2777
2789
نمی‌دونم شاید ولی خیلی فکرمو مشغول کرده😩

فکر نکن 😄برای سلامتیت خوب نیست چشات هم زیرشون سیاه میشه با ماساژ دورانی خوب میشه 😃من. خودم امتحان کردم

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نکن 😄برای سلامتیت خوب نیست چشات هم زیرشون سیاه میشه با ماساژ دورانی خوب میشه 😃من. خودم امتحان ...

واقعا میخواستم از کرم دور چشم استفاده کنم نظررتووون

چیزی ندارم بنویسم خوووووومگه چیعععع
واقعا میخواستم از کرم دور چشم استفاده کنم نظررتووون

استفاده کن اونم خوبه 😃نتیجه زیاد دیدم 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

[QUOTE=181895067]ما بچه نداریم پونه جان انقد ادم بدیه ک سقط کردم[/QUOT

اها فک کردم پروفت دخترته

نمیدونم والا خودت بهتر میدونی صلاح زندگیتو

من خودمم با همچین آدمی زندگی میکنم زندگی ک نه زندونی ام

دوس نداره با کسی دوست شم.ولی طلاقم نمیده

شوهرت راضیه؟

من فقط ارامبخش میخورم خواهر

اره واقعا شرایط سختی داری

ان شالله زودتر ب آرامش برسی

من جرعت ندارم حتی برم خونه بابام میترسم بیاد اونجا شر دزست کنه

نشستم دارم تحمل میکنم ولی افسرده شدم کلا هیچ انگیزه ای ندارم

اره واقعا شرایط سختی داره ان شالله زودتر ب آرامش برسی من جرعت ندارم حتی برم خونه بابام میترسم بیاد ...

من خونه مامانمم هرکاریم کنه برنمیگردم 

بار اخر سیگارشو رو پام خاموش کرد 

موهامو کشید