2777
2789
والا منم قبلا چاق بودم  یه قاشق زیاد میخوردم چاق میشدم اما بعد رژیمایی که گرفتم لاغر شدم چندسال ...

کاش من جای تو بودم. رژیم میگیرم به سختی کم میکنم ولی کافیه یه روز بخورم اندازه 1سال زحمتم چاق میشم. 

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
میشه بگین خواهرشوهرتون چه قرصایی از عطاری میگیره

دقیق نمیدونم یبار باهاش رفتم عطاری. خود صاحب مغازه پیشنهاد داد گفت قرص نیم ساعت قبل غذا بخور. توی یه قوطی سرمه ای بود اسمشو یادم نیس. حالا میپرسم ازش. 

ولی یادمه هربار میخورد همش گشنه بود دلش میخواد فقط بخوره

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چاقی نیس ولی خیلیا میگن چاق شدن باهاش.اینترنتم خوندم میگن چون استروژن زیادی داره چاق میکنه و ال ...

من چند ماه خوردم ولی اصلا اضافه نکردم وزن

اقااا منو لایک‌نکنید ریپ بزنید خواهشا🤦🏻‍♀️😐

دقیق نمیدونم یبار باهاش رفتم عطاری. خود صاحب مغازه پیشنهاد داد گفت قرص نیم ساعت قبل غذا بخور. توی یه ...

اهان پس اشتهااور بوده 

امیدوارم دلتون اسیر هیچ پدرسگی نشه
کاش من جای تو بودم. رژیم میگیرم به سختی کم میکنم ولی کافیه یه روز بخورم اندازه 1سال زحمتم چاق میشم.& ...

بدبختی همینه آدم هرچی میخاد بهش نمیرسه .چاقا دوس دارن لاغر شن لاغرا دوس دارن چاق شن

امیدوارم دلتون اسیر هیچ پدرسگی نشه
بدبختی همینه آدم هرچی میخاد بهش نمیرسه .چاقا دوس دارن لاغر شن لاغرا دوس دارن چاق شن

دقیقا