2777
2789
عنوان

😂سبزه عا و سفید ها و گندمی ها بیان .🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 74 پست

سفیدا دوست دارن سبزه باشن،سبزه ها دوست دارن سفید باشن،همینطور مو فرفریا(خودم)دوست دارن موهاشون لخت باشه،اونایی که موی لخت دارن دوست دارن موهاشون فر باشه،چشم رنگیا(خودم)دوست دارن چشماشون قهوه ای یا مشکی باشه،چشم قهوه ایا لنز رنگی میزارن😑کلا کرم داریم😂

من دوست داشتم کمی برنزه بودم افتاب میگیرم تابستونا

😂😂منم نمیگم دوس ندارم رنگمو .گاهی واقعا میگم چه خوب ک سیرم اما یه وقتایی دوس دارم گندمی باشم ‌‌....اما خب هی مدام باید بخودم رسیده باشم 😂یکم غفلت کنم خستگی معلوم میشه .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه یچی دیگم داریم 🙄 مثلا سرخ پوستام بیان 😐 من بین سفیدم و گندمی و از پوستم راضی ام

واااای من سرخ پوستم فک کنم میرم تو آفتاب گوجه میشم🤣🤣

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

فقط تنت سلامت باشه عزیز دلم 

هر پوستی مشکل خودش رو داره 

سفید هم بی روحه بدون آرایش،ولی سبزه ها و گندمی ها بی آرایش هم جذابن

تا توی آفتاب بریم زود سر لپامون سرخ میشه 

ی آبریزش بینی ساده،بینی میشه شبیه دلقک 

هر سه رنگی ک گفتی خدا داده و همشون عالی ان 

اگه بخوای بشینی عیب و ایراد بگیری،همشون دارن 

گل بی عیب خدا 

سفیدا دوست دارن سبزه باشن،سبزه ها دوست دارن سفید باشن،همینطور مو فرفریا(خودم)دوست دارن موهاشون لخت ب ...

😂😂کتش  میشد یه وقتایی عوض میکردی. برا یه مدت فقط.

وااا ول کن بابا هر چی و هر جور هستی خدا رو شکر کن که تنت سالمه بیخیال منم پوستم تقریبا سفید مایل به گندمیه ولی اگه به خودم نرسم و ارایش نداشته باشم بی حال میشم تو مسافرتم با وجود کرم بازم افتاب سوخته میشم اتفاقا سبزه ها خیلی بهترن و کمتر پوستاشون چروک میوفته