2777
2789
عنوان

خستم خسته

87 بازدید | 17 پست

خسته ترازاونیم که گریه کنم اصلا اشکی نمونده فقط وفقط بغضه 😔چراهمه ب دون دردسر باردارمیشن ولی من نه😪نمیدونم چی بنویسم یا چیکارکنم ازدردم کم کنه؟

🍁همچنـــــان منــتـــظرنی نی 😔ڪاش معجزه ای بشه ڪاش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدای دلت ابجی جون من برات دعا میکنم اگه لایق باشم

شور زندگی می خواهم

خدایا این دلمردگی را از من بگیر

همانطور که رویاهایم را گرفتی

خدایا نیمه شب منم که در می زنم

در را باز کن

دلم آغوش سبز تو را می خواهد

دلم آرامشی از جنس نور می خواهد

در را باز کن...

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
فدای دلت ابجی جون من برات دعا میکنم اگه لایق باشم شور زندگی می خواهم خدایا این دلمردگی را از من بگ ...

ممنون از تو که اینقدمهربونی عزیزم

هی من بچه دار که نمیشم هیچ هزار جور مشکل و مریضی هم دارم😔

من شمارو تو خیلی از تاپیک ها دیدم خیلی مهربون هستید 

انشالله خدا بهتون سلامتی بده خواهر عزیز

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

توکلت به خدا باشه منم از این روزا کشیدم،نذر کن به سوره یس تا چهل روز بخون به یه سیب فوت کن هرروز اونو دوتایی بخورین.بادکش بنداز واقعا عالیه ،عرق فراسیون بگیر بخور ،یه مدت بیخیال شو و فقط تصور کن روزایی که داری بچه داری میکنی😊

ممنون از تو که اینقدمهربونی عزیزم

قربونت بشم من از ناراحتی بنده های خدا ناراحت میشم کاری جز دعا ازم بر نمیاد

من شمارو تو خیلی از تاپیک ها دیدم خیلی مهربون هستید  انشالله خدا بهتون سلامتی بده خواهر عزیز

ممنون از لطفتون

مهربونی از خودتونه

سلامت باشید ان شاءالله

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
توکلت به خدا باشه منم از این روزا کشیدم،نذر کن به سوره یس تا چهل روز بخون به یه سیب فوت کن هرروز اون ...

حتما انجام میدم ممنون ک دلداریم دادی خواهرگلم

حتما انجام میدم ممنون ک دلداریم دادی خواهرگلم

آره اگه کل دنیا هم نخوان و بهت بگن نه خدا بخواد حله .من با یه کیست بزرگ و کلی اضافه وزن باردارشدم خواست خودش بوده  و لطف معصومین.دکتر گفت یا حامله نمیشی یا بشی سقط میشه اما من همیشه توی ذهنم بچه رو تصور میکردم و میدونستم که تو همین شرایط باردار میشم و شدم فقط خدا 

آره اگه کل دنیا هم نخوان و بهت بگن نه خدا بخواد حله .من با یه کیست بزرگ و کلی اضافه وزن باردارشدم خو ...

فقط خدا❤️خیلی خوبی میدونی، ادم هروفت خیلی ناراحته دلش میخواد یکی باشه بهش دلداری بده  ورهنمایش کنه بهش امیددوباره بده