2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 42 پست
حالم خیلی بده برا بچمم میترسم چیزیش شه

نگران نباش گلم ب خودت استرس راه نده صبرکن قضیه روشن بشه بعد تصمیم بگیرباشناختی ک ازشوهرت داری باید بدونی چ آدمیه.خودتو ناراحت بگیر و نرو طرفش .تا مشخص بشه برات

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه مادرم 

پس بمون تابیاد بهت توضیح بده هرچند ازاول نباید میرفتی تاوقتی مطمین نشده بودی الان ک رفتی  صبرکن فردابیاد باهاش منطقی بحرف ضمنا باید شوهرتو بشناسی چ جورادمیه؟

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
پس بمون تابیاد بهت توضیح بده هرچند ازاول نباید میرفتی تاوقتی مطمین نشده بودی الان ک رفتی  صبرکن ...

وسایل هیچی ندارم نرم بیارم ینی.؟ 

فک میکنم خیانت بوده چون گفتم جلوم زنگ بزن یا پیامشو ج بده قبول نکرد

💓❤️
وسایل هیچی ندارم نرم بیارم ینی.؟  فک میکنم خیانت بوده چون گفتم جلوم زنگ بزن یا پیامشو ج بده قب ...

صبرکن گلم قرارنیست قهرت طولانی بشه باهاش حرف بزن و کمی تهدید و...برو سرزندگیت شاید یک سوتفاهمه اگه خدای ناکرده جدی ترشد تصمیم جدی بگیر.فعلا بمون تا بیاد سراغت و بهت توضیح بده