2777
2789
عنوان

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳تولدت مبارک عزیزدلم🥳🥳🥳🥳🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 20571 بازدید | 4219 پست
@آنیدـپ               زیر دیپلم تاپیک بزن ...من نمیدونم چ ...

من خودمم چنبار خوندم تا بفهمم چی کپی کردم😐✌🏼

فک کنم سهمیه تاپیکم ندارم😑😐😒

زیر و بالای تاپیکام بزنم همه بجز دلی😑

پررو

خواب ترسناک دیدم

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودمم چنبار خوندم تا بفهمم چی کپی کردم😐✌🏼 فک کنم سهمیه تاپیکم ندارم😑😐😒 زیر و بالای تاپیکام ...

😂😂😂😂

دیشب همه رو خرج کردی داااا

نه نه اون عشقولیا که میزنی منو بزن مخاطبه خاص ولی این تیکه هاتو قبلش بهم یاداوری کن دلی منظورم تو نیستی عشقم 😇😂

حالا میگم چرا زود بیدار شدی نگو خانوم خواب دیده

😂😂😂😂 دیشب همه رو خرج کردی داااا  نه نه اون عشقولیا که میزنی منو بزن مخاطبه خاص ولی این تی ...

شفا_مفا_انشالله_ماشالله#  😑😐

نه ا گشنگی پا شدم

یکم پف چشام بخوابه امادع شم برم بیرون😐

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سلام به همههههه😍😍😍😍

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god

زمان مطالعـه: s7⃣0⃣

💯🍏ســلاام به همه دانش آموزایه کنکــوری✅ و دهمیا و یازدهُـمیا!🕊🍃

به همــه اونایی ک بهانه هارو گذاشتن کنارو دارن واسـه آیندشون میجنگـن ؛)💪🧠

بچـه هاا میخوام ی کانال تلگرامی رو بهتون معرفی کنم که واقعاا فوق العاادست(اگه بدردتون خورد واسه منم دعاا کنید😉🍀)این کانال کـلییی چیزایه باااحال داره که فک میکنم بدرد همه دبیرستانیاا میخوره البته👈"اگ خودشون بخوان"🖖🔥

مخصوصا میتونید با طرح عاالی شروع از صفرش[zero to hero]که داخل کانال هست درسایی ک درست نخوندید رو پیدا کنید و روش مطالعشو تو این چند ماه باقی مونده یادبگیرید(✅این طرح رایگانه✅)😍💪

🌸کــلییی صحبتایه انگیزشیم داره واسه اونا که لازمش دارن و یکم امیدشون کمـه😞🤦‍♀...

من نمیگم کلا رایگانه نـهه این هرکی گفت الکی گفتـه قطعا😠 ولی این کانال کلییی چیزا داره ک میشه بدون پرداخت هزینـه ازش استفاده کرد 😍😍 و کلــی مشاورایه خصوصی و رتبه برترایی داره که بعضی وقتا مصاحبشون رو داخل کانال میزارن🌺

🍏خلااصه ی عده جوونن که خودشونم تو چن سال اخیر کنکور دادن و مشکلایه مارو میدونن، و دارن این کار باحالوانجام میدن(همشون رتبه برترن😍💛 🌱)

🚫🍀ولـــی یچیز خــیلیی مهمم اینکه، این کانال "فقــط" بدرد اونایی ک شجاعت پیشرفت رو دارن و میخوان مــووفق بشن میخوره‼️

اگه دلتون نمیخواد ی پله بالاتر اینک هستین برین... پس این کانال صادقانه بگم بدرد شما نمیخوره!پس واردشم نشین...

صحــبت من با اونایی هست ک میخواان پیشرفت کنن😍💐☄

💯موفق بااشیــد🐚🪐

https://t.me/joinchat/QLvDH-NhI4M5ODA0

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز