2777
2789
به نظرت لعیا شبیر و میکشه؟

اگه بکشه هم فعلا نباید بکشه چون فعلا جا داره شبیر معرفی بشه و ببینیم رابطه شبیر تو گذشته چی بوده 

یه کل کل شدیدی هم بین شوهر پانته ا بهرام با لعیا هست که سر در نیاوردم چه کینه ای ازش داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش دوقسمت پس ندیدم ک بزار جمع بشه یهو ببینم😂 راستی میخواهم زنده بمانم زنده باشم دقیق یادم نیست ...

نه ندیدم ولی تعریف شو شنیدم خیلی

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟
اگه بکشه هم فعلا نباید بکشه چون فعلا جا داره شبیر معرفی بشه و ببینیم رابطه شبیر تو گذشته چی بوده&nbs ...

قضیه کارخونه دیگه کینه اونه دیدی لعیا دستور میده که اوت پرستاره آمپول به شمس تزریق کنه و اون نمی زاره که شمس خوب بشه انگار می خواد زجر کش کنه

[QUOTE=181844238]اگه بکشه هم فعلا نباید بکشه چون فعلا جا داره شبیر معرفی بشه و ببینیم رابطه شبیر تو گذشته چی بوده&nbs ...[/QUOTEحالا یه دفعه افرا یا البرز و نکشه

یه دفعه دلش تنگ شد انگار ولی خب به نظرم زمینه پیدا کردن البرز برای لعیا چیده شد

نه عزیزم پارسا به دستور ملکه تهدیدش کرده بود اگه البرز رو انکار نکنه البرز رو میکشن الان هم لعیا داره برای خورشید نقش یه آدم خیرخواه رو بازی میکنه و الکی میگه دارم بهت کمک میکنم شوهر خورشید از همه کارای لعیا خبر داره ولی پرستار به دستور لعیا هر روز بهش دارویی تزریق میکنه که نتونه حرف بزنه الان هم لعیا با استفاده از خورشید میخواد به البرز برسه 

نه عزیزم پارسا به دستور ملکه تهدیدش کرده بود اگه البرز رو انکار نکنه البرز رو میکشن الان هم لعیا دار ...

درسته عزیزم این قسمت جدید رو امروز دیدی؟ منظور پارسا از هر کاری چی بود که افرد زد تو گوشش؟‌ به نظرت افرا مرگ البرز و باور می کنه؟ پارسا الان تو این فیلم زن بازه درسته؟