2777
2789
عنوان

شوهرم جلو مامانم گفت میزنم تو دهنت پر خون شه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 202207 بازدید | 1375 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایراد بزرگی که داره اینه که زنو شوهر آشتی میکنن ولی پدرمادرا به چشم شوهر دشمن میشن.هر چی بشه میگن ما ...

اره واقعا

ولی من هیچ‌وقت به مامانم گرارش نمیکنم

خداروشکر شوهرمم خود داره میاد خونه بعد دعوا میکنه😶

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
کی گفته عزیزم نصف مردا ندارن مرد سالم همچین کاری نمیکنه من به ندرت دسدم

دیگه خواهر بخت و اقبال شما بلند بوده

والا روزگار برای منو و امثال من تا چیده اینجوری چیزها بود که فراوون دیدم

بخت ما کوتاه بوده

صرفا نظرم رو میگم.اعلان ها رو هم نخونده حذف میکنم.مهربون باشیم☺
به نظر من اولش اصلااااا تقصیر تو نبوده رفتار شوهرت خیلی زشت بوده.اما بعدش مقصر تو بودی اونجایی که هی ...

آخه یعنی چی 

شوهرم بره تو کوچه های بازار تنها بگرده منم تنها خرید کنم؟ چرا وقتی اومده پیشم نباشه؟ منو میخواست ول کنه بره تو بازار خودش بگرده 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
مگ پنج تا انگشتت مث همن ک خودتو با بقیه قیاس قرار میدی شما توان بالایی داری از نظر اعصاب خیلیا صاف و ...

شما عزیزم فکر کنم زیاد توهین شنیدی یا کتک خوردی عادی شده لطفا جو مثبت نده به کار شوهر اسی

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
خب گفته که گفته چرا گفته روانیه گفته لابد نه زنه میخ شده هی صداش زده مرده خسته حالا کارتشم داده این ...

خیلی بیخود کرده که گفته مگه زن آدم ارزش نداره که جلو چند نفر برگشته همچین حرفی زده...هیچ با بچه هم نباید جلو بقیه دعوا کرد چه برسه به یه آدم بالغ...اگه مشکلی داشتن باید میرفتم خونه حل میکردن

احسنت😊 اسی یاد بگیر  یکم سیاست داشته باش

ممنون👐

هوم،زندگیش خیلی تغییر میکنه اگر سیاست داشته باشه👌

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️پول اونارو ازم میخواست بگیره  پول نداره  فقط من بهش گفتم جلو مامانم ...

خوب بنظرم دليل اعصاب خورديش همين بوده . وقتي تو داري پول ميدي اون پيش خودش فكر ميكنه كه از مردانگيش كم شده . و دوست داره مانتويي كه انتخاب كرده رو تو بخري و حرفشو گوش بدي كه يخورده حس مردانگيش تامين بشه . و با گفتن ايتكه ارايشگاه نرو هم باز خواسته همينكارو كنه . در واقع با زور گفتنو اينا ميخواد مرد بودنشو به خودش و تو ثابت كنه. كارش اشتباه بوده ولي دليلش همينه كه گفتم