2777
2789

به نظر من نه البرز  نه آریا  هیچ کدوم برادر افرا نیستن   چون هر دو عاشقش شدن  و اینو تو تلوزیون ایران پخش نمیکنن که بعدا طرف متوجه بشه عاشق خواهر خودش شده 

من حس میکنم  یا اینطور بگم  دوست دارم که که افرا همون چشمه باشه   یعنی دختر خورشید و خسرو   که برادرش مرده 

و البرز  پسر شوهر لعیا باشه که بعد مرگ شوهره و اختلافش با لعیا   

لعیا بچه رو داده باشه به شوبیر که بفروشه   شوبیر هم بچه رو میده خسرو بزرگ کنه 

در نتیجه اینجوری آریا و البرز از پدر یکی و از مادر سوا باشن 

چون اصلا دوست ندارم البرز  پسر شوبیر باشه  به نظرم دروغ میگه 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

من همشو بلدم الان میگم:

افرا و فرهاد که همون البرزه خواهر برادرن و بچه های لعیا از شوهر اولش که بعد شبیر خریدشون و دیگه بقیش که این شد

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این اسما چین تو این فیلما انتخاب میکنن  

شوبیر  آره 

ولی البرز   یا آریا   یا خورشید  یا خسرو   داریوش   اینا اسمای فارسی ان  و قشنگن به نظرم 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
به نظر من نه البرز  نه آریا  هیچ کدوم برادر افرا نیستن   چون هر دو عاشقش شدن  و ...

با قسمت اول حرفت موافقم

تلویزیون ایران نمیزاره کسی عاشق خواهرش باشه..

من زنم...برگ گل محمدی پوست تنم😅😅
با قسمت اول حرفت موافقم تلویزیون ایران نمیزاره کسی عاشق خواهرش باشه..

اره ارشاد مجوز نمیده اصلا ....

اره ارشاد مجوز نمیده اصلا ....

درباره ه امضات میشه توضیح بدید؟؟؟؟

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
درباره ه امضات میشه توضیح بدید؟؟؟؟

سلام 

این چند جمله  از  یکی از کتاب های  آندره ژید هستش 

هرکسی میتونه برداشت خودشو از یه متن داشته باشه  باتوجه به جمله های قبل و بعد     متن قشنگیه بخونینش اگه خواستین

من  حس میکنم توی این دوخط خواسته از وجود خدا در درون آدم حرف بزنه   و گفته که اگه منتظر خدا باشی  و بخوای اونو جای دیگه ای پیدا کنی   یعنی اینکه باور نداری اون هر لحظه همراه توعه   در واقع جزعی از وجود تو هستش

به نظر من نه البرز  نه آریا  هیچ کدوم برادر افرا نیستن   چون هر دو عاشقش شدن  و ...

اخه یجا شبیر به زنش گفت ب نظرت لعیا میدونه البرز کیه اینجا منظورش چی بود؟

افتادگی آموز اگر طالب فیضی * هرگز نخورد آب زمینی که بلند است🥀
اخه یجا شبیر به زنش گفت ب نظرت لعیا میدونه البرز کیه اینجا منظورش چی بود؟

خب منم واسه همین میگم   

میگم  چهار تا احتمال وجود داره 

اول اینکه البرز برادر افرا باشه که ممکن نیست چون افرا و البرز عاشق هم شدن و این توی تلوزیون ما قابل پخش نیست 

پسر خسرو باشه   بازم نه  چون خسرو اونو از شوبیر  گرفته 

پسر لعیا هم نیست چون لعیا بچه ی خودشو که نمیده به کسی

میمونه  دوتا احتمال  یا واقعا پسر شوبیره  که من حس میکنم اصلا اینطور نیست 

یا پسر یه فردی که  لعیا اونو میشناسه   چون شوبیر گفت ( لعیا میدونه  البرز کیه ؟ )  و به نظر من  میمونه  همون مَرده که زنش مُرده بود و با لعیا ازدواج کرد و بعدم مُرد   یعنی دوستِ خسرو 

البته امیدوارم که اینجور باشه و البرز پسر شوبیر نباشه و پسر اون باشه