میتونی چرخش کنی بعدش توی سرند همون الک اونقدفشاربدی عصارش رد بشه نبایدازضایعاتش چیزی بره توش میتونی پسموندش رو توی ظرف بریزی دوباره اب بریزیتوش دوباره همینکاروکنی تاخب عصارشو بگیری چون بایبارفشاردادن ازالک رد کردن خالی نمیشه بعدم ب ازای یک کیلوگندمت ۳کیلوارد بزنی قبل ازینک گازو روش کنی بابد اردی ک میریزی بادست باز کنی گلوله نشه وخوب توش حل بشه بعدم زیرشو خیلی کم کن
ماچندین وچندسال بیشترازسنم سمنوبپزون داشتیم الان چندسالیه درست نمیکنیم دیگ ب دلیلی