2821
2789

اگه بخوام رک باشم  فکر نمیکنم به این زودی بره منو نزنین ها ولی ما باید سبک زندگی هانون  تغییر بدیم فعلا 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چ همسایه بی شعور و بی وجدانی.... غذا آدم کرونایی رو دور می‌ریزن نه اینکه بدن ب کسی دیگه...  من ...

باید همون موقع در خونشون رو میزدم و بهش یه چیزی میگفتم

ولی بعدا ببینمش بهش میگم البته من حرف زشت و ... نمیزنم فقط همون بیشعور رو بهش میگم 

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید همون موقع در خونشون رو میزدم و بهش یه چیزی میگفتم ولی بعدا ببینمش بهش میگم البته من حرف زشت و ...

منظور حرف زشت نیست... منم خودم نمی‌پسندم... اما بی شعور هم نمیگم من.. منتهی مودبانه و تو لفافه حرفمو میزنم.  ک اگاه بشه و دیگه تکرار نکنه و شوخی نگیرِ این ویروس منحوس قرن رو... 

چه آدم بدی  چرا اینکارو کرد اخه؟

عقل که نباشد جان در عذاب است 

کاری ندارم اگه ما مردیم نه قومش هستیم نه چیزی

تازه از کجا معلوم آرزوی مرگ همسایه رو نداشته باشن؟؟؟؟؟

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
اره واقعا منم فک کردم از رو دشمنی چنین کاری کرد

تازه میخواد بخشی از زمین خونه همسایه رو با بخشی از خونه خودش عارض کنه تا خونش ماشین رو بشه ولی فعلا خواهرم قبول نکرده چون نه پول دارم خونه رو نوسازی کنن و میگه معلوم نیست زمین چقدر و چجوری بدن و ... 

چ جالب امضاتو الان خوندم شما آقا هستین؟

آره 

سلامت و پاینده باشید

مممون 

همچین