2777
2789
عنوان

نمیخام برم عقد خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 41 پست
چون از حسرت میمیرم  حق ما بود عقد کنیم  تا اردیبهشت چطور صبر کنم

عزیزم خب صبر کن این همه وقت صبر کردی

اتفاقا وقتی انتظار باشه وصال شیرین تره

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چه ربطی به خواهرشوهرت داره . مگه اون بنده خداگفته بود شما دیر بهم برسید اخه.چراجای اینکه خوشحال باشی الان بهش زسیدی همش قسمت منفی و میبینی ؟الان باید ذوق کنی که چه لباسی دوتایی بپوشین باهم میرین عقد خواهر نامزدت کلی ذوق داشته باشی. لونوقت این ازتاپیکت 

حالا که نامزدی 😐یکم صبر کن مگه چی میخواد بشه ازون چن سال دوستی و سردر گمی بدتر که نیس والا😕

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

چقدر حسودی 

از مامانت ناراحتی سر یکی دیگه حرصتو خالی میکنی؟

از همین اول کاری خودتو از چشم همه ننداز

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
حسادت؟ خب اون طالعش این بوده تو هم این.. چه ربطی به هم دارید. بعد مردم میگن خواهرشوهر و مادر شوه ...

اصلا بحث طالع نیست،

ازدواج های سنتی معمولا بی درد سر هستن،

این ازدواج هایی که دوستی باشن،دخترخودش چون ترجیح داده احساساتش به جای منطق اش براش تصمیم بگیره،چنین عواقبی خواهد داشت براش..

براهمین  میگه طبق سنت و تشریفات پیش بره آدم بهتره

چن سالته چن سالشه خواهرشوهرت

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
دقیقا

به خودت مسلط باش.خیلی چیزا دیگه واقعا دست ما نیست.با حسادت و حسرت فقط خودتو اذیت میکنی.من پدرم موقع عقدمون خیلی سختگیری کرد همه جوره اذیت شدیم اما گفتم اگ یه وقت بخواد واس ابجیم هم اوضاع اینطوری باشه همه جوره جلوشونو میگیرم.میتونم حسادت کنم و نذارم اونم خوش باشه اما فایده ای داره؟!!!نه میخواد جیزی عوض بشه نه خودم اروم میشم.به خدا توکل کن عزیزم