2777
2789

فکر خاصی باید بکنیم، این موضوع چقدر اهمیت داره ، اصلا اهمیت داره واقعا؟ یا حوصله نداشته یا ظرف دم دست نداشته یا خوشش اومده بریزه داخل ظرف کوچیک

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیاااا اینطوری تک نفره میارن

ج سخته ارتباط با کسایی ک توو هرچی دنبال ی سوژه هستن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
برای ما میریزن توی کاسه اجیل خوری کوچیکا میارن برای هر نفر یکی.  ماخودمونم همینیم یعنی چی بریز ...

مگه منظورش این بود ؟ خب تو آجیل خوری بزرگ میریزیم مس یا کریستال و برای هر کس تو پیاله آجیل خوری ستش

خانواده وفامیلای همسرمن رسمشون اینطوری هست براهر کسی جداگانه توظرف میریزن ومیارن 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
اره واقعا یه عالمه میشد بخری حتی تو طول سال میشد بخری الان دیگه اصلا شاید دم عید بشه یکمی خرید 

بابای من ی گونی متوسط میخرید چهار مغز بخدا

تازه میدادیم بعضی فامیلای راه دور میبردن واس مسیرشون

یادش بخیر چ روزایی داشتیم

طفلک بچه هامون ک‌ ندیدن این خوشیارو

حتی نوروزم نمیتونیم خوش باشیم