2777
2789

من باردارم و دلم ماکارونی خواست 

کی پاسخگوعه😭😭😭

خیلی خیلی دلم خواست 

ولی خوشحال شدم زنده ست 

آدرس بدم برام ماکارونی بفرستید ؟؟😁😁

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا پستامو گزارش میزنن کد امنیتی میخواد😭😭😭

😌😐😐😐😐 اون ک گزارش نیست 

زیاد پست بزاری کد میخواد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه هر چی میخوایین بهش بگین بعد لغوش میکنم ناراحتتون کرده همینطوری لغوش کنم؟

بخدا قسم من نامزدم خودش مریضه تومور مغزی داره همش استرس دارم دیشب ساعت 1 از خواب پریدم دیذم تو نی نی سایت همهههه شدن ماکارونی چون قبل هم تاپیکاش خونده بودم یه معده درد عصبی وحشتناکیییی اومد سراغم تا ساعت 4 5 صبح فقط بهش فکر میکردم و غصه میخوردم

سر همین ماکارونیع؟ غلط کردن باو اینا همع چی باور میکنن😒

اره

همون اول گفتم دروغه ریختن سرم😐😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

واییییییییییی😍😍😍😍 میدونم زشته ولی بی زحمت یدونه هم دلارام جهانتونم درست کن بعدا یادم بده چجوریا ...

دلارام_جهانتونم#  دلارام_خودشیفته_است#  

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز