2777
2789

من باردارم و دلم ماکارونی خواست 

کی پاسخگوعه😭😭😭

خیلی خیلی دلم خواست 

ولی خوشحال شدم زنده ست 

آدرس بدم برام ماکارونی بفرستید ؟؟😁😁

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا پستامو گزارش میزنن کد امنیتی میخواد😭😭😭

😌😐😐😐😐 اون ک گزارش نیست 

زیاد پست بزاری کد میخواد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه هر چی میخوایین بهش بگین بعد لغوش میکنم ناراحتتون کرده همینطوری لغوش کنم؟

بخدا قسم من نامزدم خودش مریضه تومور مغزی داره همش استرس دارم دیشب ساعت 1 از خواب پریدم دیذم تو نی نی سایت همهههه شدن ماکارونی چون قبل هم تاپیکاش خونده بودم یه معده درد عصبی وحشتناکیییی اومد سراغم تا ساعت 4 5 صبح فقط بهش فکر میکردم و غصه میخوردم

سر همین ماکارونیع؟ غلط کردن باو اینا همع چی باور میکنن😒

اره

همون اول گفتم دروغه ریختن سرم😐😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

واییییییییییی😍😍😍😍 میدونم زشته ولی بی زحمت یدونه هم دلارام جهانتونم درست کن بعدا یادم بده چجوریا ...

دلارام_جهانتونم#  دلارام_خودشیفته_است#