2777
2789
اتفاقا داشتم بهت فکر میکردم ک این مدت برای چند نفر دلسوزی کردی و بعدش مشخص شد ادمای درستی نبودن  ...

دیگه دارم یاد میگیرم دلسوزی نکنم نه اینجا نه دنیای واقعی

کاری میکنن ادم انسانیتشم از دست بده

واگذار میکنم به خدا فقط

آهان خدا می دونه چقدر کاربرا با حرفاش اشک ریختن    

من دیشب حمله عصبی بهم داست داد عین بید میلرزیدم در حالی که به همه میگفتم ساختگیه ولی نظر کاربرا برا بچه اش واقعا ناراحتم کرد هنوز سر درد دارم منگ منگم خدا سرش بیاره نمیدونم چی بهشون میرسه که اینجوری راحت ازار روحی میرسونن

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی 😂😂😂 به همون اول گفتم سرکاریه منو بستن به رگبار ک تو بی احساسی😐😐😐😂😂😂😂😂

دقیقا منم گفتم اومدن گفتن قضااااااوت نکنید چرا همه چیو از شور در میارید

حالا همونا ک اومدن مارو قضاوت کردن جواب بدن😂

اهوم اهوم  @khaharshoohar   می برمت بخش کرونایی ها بهت تف کنن تا تو باشی ملت و سرکار ...

قشنگ معلومه داری عقده گشایی میکنی عزیزم    

عکس میذاری  

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
@نیکی0   بهت ایمان آوردم:| بقیه رو تگ کن

تو هم بودی منو فحش دادن؟ 😐😐😐😂😂😂

@فرشته_جهنمی  

@مهریماهم  

@کاپ_کیک_عصبانی  

@avakin  

@آنیدـپ  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اصلا مشخص بود دروغه من نمیدونم چرا بعضیا زود باورند

من اصلا تاپیکش و نخوندم وکلا بعضی از تاپیکا کلا تابلو هستن ولی آخه هدف اینا رو نمیفهمم دنبال چین که دروغ میگن ؟اومدیم همه هم باورشون کردن هیچ وقتم لو نرفتن خب که چی مثلا؟!آدم حس میکنه مشکل روانی دارن😐

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

دقیقا منم گفتم اومدن گفتن قضااااااوت نکنید چرا همه چیو از شور در میارید

فاز انسانیت برداشته بودن همه😐😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نی نی یار جونی فحش ازاده؟ 

اگه ازاد نیست باید مودبانه فحش بدم:

@khaharshoohar  

کم_ادبیات#  

کم_تربیت#

کم_شعور#

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

@3pideh_1111  

@seokjin  

@farimehr  

@دختری_از_جنس_شیشه_94  

@maryaaaaaammmm  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.