2777
2789
بیشتر تاپیک اسپمه. با این وضعیت کسی فکر نمیکنه مطلب مهمی تو این تاپیکه که ارزش وقت گذاشتن هم داشته ب ...

چراحداقل بیاد بالا عنوانو بخونن باز میکنن و پست اولو میبینن

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس دارن گول بخورن😒

چقد گریه کرده بودن😐😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

🤣🤣🤣🤣

نگین.نخند#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

وووویییییییی ممنان نیکولاس قلبم 😀😂😂😂❤

دلارام.عاشقِ.نیکا.است#   

چقد گریه کرده بودن😐😂

😂🤦🏻‍♀

اخع یسری چیزا مشخصع

بابا یسریا دروغ میگن ادم قاط میزنه

چ برسع ب ماکارونی😑

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

😂🤦🏻‍♀ اخع یسری چیزا مشخصع بابا یسریا دروغ میگن ادم قاط میزنه چ برسع ب ماکارونی😑

😂😂😂😂 دیوونه 

اصلا فک کنم شیطان پرست بود 

یه پستشو دیدم برگام ریخت🍃🍃🍃

سلام. 

منم در جریان تاپیک های قبلیش نبودم و نمی‌شناختم، ولی دیشب از خبر فوتش ناراحت شدم، بخصوص که جوون هم بود و... 

براش فاتحه خوندم و... 

الان خوشحال شدم که دروغ بوده. 

ولی امیدوارم دیگه کسی از این دروغا نگه! چون اعتمادها کمرنگ تر میشه و یموقع برای کسی مشکل واقعی پیش بیاد، دیگه کسی باور نمیکنه، اونوقت افرادی که دیگران رو فریب دادن و اعتمادها رو از بین بردن، میشن مقصر این اتفاقات.

امیدوارم به عواقب کارامون بیشتر فکر کنیم. 

با آرزوی سلامتی و شادی برای همه دوستان.