2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگین با این اشغال چیکارکنم تهدیدم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 20 پست
شما ولش کنی هم برمیگرده دوباره ازت فیض می بره منتها کیس جدید پیدا کرده سرگرم اونه ... من بهت پیشنهاد ...

بخدا دگ دارم خیلی عذاب میکشم به مادرش حساسه چنبارجون مادرشو قسم خورده که من عاشقتم و زندگیمی فقط الان کارم زیاد شده و اینکه شبا بازی میکنیم وگرنه هرلحظه به فکرتم درحالیکه کل روز دوبار شاید اس بده دیشبم بااینکه بازی درکار نبود رف بادوستش بیرون گف نیم ساعته میام بعداس داد ببخشید عشقم ناراحت نشو بادوستم میگردم میام حرف میزنیم بعدا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قسم میخوره میگه تو عشق اول اخرمی ولی منتظرم ازدواج کنی تموم بشه اگه تااونموقع خودت نری

عشقی درکار نیس خودتو گول نزن 

قسم بخوره وقتی اهمیت بده و قصدشم جدی شه اون میشه عشق

فاصله بگیرازش تمام

قسم میخوره میگه تو عشق اول اخرمی ولی منتظرم ازدواج کنی تموم بشه اگه تااونموقع خودت نری

قسم مگه تضمینه اون لحظه که قسم خورده بهت حس داره فردا با کسی می پره ..مگه تو هر ثانبهیه ی بار قسم بخوره ...عشق اصلا یعنی چی ؟باور نکن ...عشقی در کار نیست ...فقط وابسته محبتته ... شما ب شدت وابستشی الان نه اینده نه خودت نه هیچ الان برات مهم نیست ما هر چی بگیم تو حرف خودتو.می زنی...موفق باشی ...

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
واسه من سخته خیلی سخته من سه سال هرکار کگف کردم ولی حرف زدنی میگه عشقم خودت میدونی دگ قرارنیس ازدواج ...

اون تا مطمعن بشه طرف باهاش تا اخر می مونه      میخاد شمارو داشته باشه اگه طرفش نموند بتونه بیاد سراغ تو مردهترو نشناختی خیلی جنسشون خرابه

ببخشید دوست عزیز..خیلی خیلی عذرمیخام ولی شما خودت..خودتو اسکول کردی..دیگه اون پسره بماند..یعنی چی تا وقتی ازدواج کنی باهاتم..مگه وقتی باکسی هستی میشه ب ازدواج فکرکرد

بودی شهر رو چراغونی میکردم