2777
2789

یک‌ماهه اینجوری شده موقع خواب میبینی گیج‌خوابه ولی مقاومت میکنه جیغ میزنه وحشت داره انگار داخل پتو باید دونفری تکون بدیم‌بخوابه دیگه نمیدونم‌چیکار کنم کلافه شدم بخدا توروخدا راه حلی دارین بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادت کرده به پتو. چند وقتشه بچت

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
چیکار کردی خوب شد؟

دکتر چنتا دارو داد شکر خدا بهتر شد،شیر هم فقط تو خواب میخورد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

همچین گریه میکنه نفسش میره ۵ماهشه

اشکال نداره .. ۲ بار گریه میکنه.. دفعه سوم عادت میکنه ..

همه بچه های اطراف من و بچه های خودم از نوزادی تو تخت خودشون میخوابن .. گریه هم میکنن ولی اشکال نداره ..گریه برای بچه است ..زبان کودک هست .. توقع نداشته باش سوت بزنه برات .. 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ ..