2777
2789

خالی بندیه بابا باور نکنین سرکارتون گذاشته

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
این یه زمانی هم میگفت باردارم بچه سوم ۳قلو. میخوام بندازم کلی نصیحتش کردم که نندازه بعد گفت نگهش داش ...

من هیچ‌ کاربری رو پیگیری نمیکنم به جز تایپک های پس انداز و رسیدگی به پوست و... ولی تا فهمیدم این ماجرا رو از‌ اولم گفتم دروغه و حتی دیشب میگفت زنگ بزنین بیمارستان ولی فامیلیش رو نمیگفت میگفت بگین ساناز!!! خب آخه ادم چی بگه به همچین کسایی؟؟؟

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچ‌ کاربری رو پیگیری نمیکنم به جز تایپک های پس انداز و رسیدگی به پوست و... ولی تا فهمیدم این ماج ...

میدونی انگار حق کسایی مثل منه هربار باور کنن

اون از گلبهار و.......

4 ساله اینجام هربار .....

ای خدا بگم چیکارش کنه😂

تو همون تایپک دم صبح گفته که ما درگیر اماده سازی مراسم هستیم یکی گفت عکس از حلوای محیطی چیزی بده گفت الان که خبری نیست فردا میزارم

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
الهی به حق پنج تن دروغ باشه حیف زندگیه جوانی نیست که اینجوری زجر بکشه

دروغه بابا تاپیک اخرشو ببین تی نی یار گفته دروغ میگه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها نی نی یارم گفته دروغ میگه چون آیپیش یکیه کلا تاپیک صفحه اخر ماکارونی رو ببینین 

میدونی انگار حق کسایی مثل منه هربار باور کنن اون از گلبهار و....... 4 ساله اینجام ه ...

خیلی از کاربرهای اینجا خودشون میخان که دروغ بشنون و سرکار برن و همچن آدم هایی هم خوراک تولید میکنن