2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیشتر ازش بش بگو شاید قبول کرد    

بو نداره شفافه کدر نمیشه با گذر زمان

صدا تولید نمیکنه دکمه خاموش روشن کردنش لمسیه

😂 😂 😂 😂 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

هعی   اخه منو تو چرا تموم کنیم! مجردیم ک نوش جان میکنیم این دورانو,میشینیم ی گوشه فلفلمونو میخ ...

آره بی آزاریم

اون تاپیکی که گفته دوس پسرم طلا نمیخره واسم دیدی😶ما زیادی مظلومیم یا ملت پر توقع شدن؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
خدا نگه داره برات    

مرسی🥰

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

آره بی آزاریم اون تاپیکی که گفته دوس پسرم طلا نمیخره واسم دیدی😶ما زیادی مظلومیم یا ملت پر توقع شدن ...

طلا, ساعت, ماشینـ! بضی دخترام خیلی جدی گرفتن‌!

ی پسری توییت زده بود تا۲۵ میلیون میخام کادو بگیرم واسه رلم,

ی پسری نوشته بود داداش دخترارو پرتوقع نکن تورو خدا فردا وقتی داره کیک و شیرکاکائویی ک من دادمو میخوره ادا درمیارهـ

سومی گف باباشما همهههه لارژین مگه هرکی نباید دنگ خودشو بدهـــ

من ترکیدما بد  

طلا, ساعت, ماشینـ! بضی دخترام خیلی جدی گرفتن‌! ی پسری توییت زده بود تا۲۵ میلیون میخام کادو بگیرم وا ...

ووااااااااااااای خداااا🤣

اول صبی چقد خندیدمممممم

فقط عاشق اونیم که دونگی حساب میکردههه🤣🤣🤣

ی تاپیکم زدن اگ فلج شین شوهرتون میمونه😐

چ خبره اول صب😐🍃

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
ووااااااااااااای خداااا🤣 اول صبی چقد خندیدمممممم فقط عاشق اونیم که دونگی حساب میکردههه🤣🤣🤣 ی ت ...

ی پسرم میگف رل منم لیاقت نداره سوار شاسی بلندش میکنم, هی ادا میاد, این ته بوی گوسفند میاد دوس ندارم

پرتوقع-نباشیم#  

جوابمو تگت میکنم

ی پسرم میگف رل منم لیاقت نداره سوار شاسی بلندش میکنم, هی ادا میاد, این ته بوی گوسفند میاد دوس ندارم ...

وااااااای جرررر🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا بسه دیگههه

2790
2778
2791
2779
2792