بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خونمون دوبلکسه ۴صب آیفون زدم از کنار مادربزرگم رد شد رفت طبقه بالا این ۳روزم کلا تو اتاق بود (دسشویی دارع اتاقم😂)فقط یه جا یه نوشابه خانواده بردم بالا خالی اوردم مادربزرگم گفت بقیش پس گفتم ریخت😐اونجا یخورده شک کرد ولی همش میگفتم دارم درس میخونم اصن بخاطرهمین مامان بابام تنهام گذاشتن رفتن مسافرت😂😂
بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔 ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
شوهرم از رو لج رمز گوشیشو عوض کرده بود اثر انگشت گذاشته بود بعد هرچی میگفتم رمزشو بگو نمیگفت ی شب یواشکی انگشتشو توخواب گذاشتم روگوشیش قفلش وا شد زیرو بم گوشیو چک کردم همه حسابای بانکیشو چک کردم ....ی مدت کارم شده بود همین اصنم بهش نمیگفتم رمزو میدونم ....تا اینکه ی روز دعوا مون شد سر دعوا بهش گفتم اینارو میدونم فک کردی من نمیتونم ب گوشیت دست بزنم....دیگه موند ی رب هنگ بود