2777
2789
عنوان

کی میخواد عکس عروسی وحنابندون ببینه😁+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 44097 بازدید | 412 پست

کو

بیز ترک قزدارن اعصابی یوخدو  ولی غیرتی چوخدو  خیلیمیخواامتعشق خاصم  اقاییم دنیامه  دخترترک شادو مهربونم عاشق والیبال وباشگاهم،تولجبازی وغرور زبون زد فامیل واطرافیانم،غرورموبراکسایی ک دوسشون دارم میزارم زمین اما کسایی ک حس خوب بهشون ندارم خدای غرورم..لجبازم چون اعتقاددارم کاریوک انجام میدم نیاز ب گفتنش نیس با دلیل ومنطق حرف میزنم همتونم دوس دارم برای خوشبختیم یه صلوات بفرستید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا بمن صبر ایوب عطا فرما

کووو کوووو کوووو کووووووو کووووووووووووووو

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مسمیمسممیمویپپییپییپیپ وطوژوطوویپیپیپپپی وژوژوژوژوپژپیپطپطددژدی وطووطووطوژوژپطپژپژپپژپژپژپ طووژو ...

اسی عکست نکته داره 🤣🤣🤣هرکی فهمید ریپ کنه

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

با اجازه استارتر عزیز ☺️

اگه میشه برام دعا کنین ☺️

ممنون 

لایک کنین منم براتون صلوات بفرستم 💙

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی