2777
2789
عنوان

چرا خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 32 پست
پس چرا وقتی کم میاری میگی ای خدا؟؟!! تو تاپیکای قبلیت دیدم

چون ما تو خوشحالیا به فکر خدا نیستیم اما تو بدخبختیامون یادمون میوفته خدایی هم وجود داره

+ادب از که آموختی؟  -از بی ادبان    +ازکدام بی ادبان   از بی ادبان سایت    _کدام سایت؟  +نی نی سایت دیگه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا همه بدبختیاشونو میندازن گردن خدا؟ 

چرا تا به بن بست میخورن اسم خدا و عدالتشو میارن وسط؟ 

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

تنها چیزی که میتونم بگم اینکه پشت همه ی اینا حکمت حساب شده ای هست که فقط و فقط خودش میدونه چرا منو شما سر در نمیاریم

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

والا نمیدونم عزیزم ولی فقط این میدونم هر کدوم از ما یک ماموریتی داریم روی زمین که امیدوارم من نوعی بتونم از عهده ماموریت خودم بر بیام قبل اتمام وقتم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خدا روزی ک دنیارو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده

چ حرفیه😐

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

یعنی خدا هر چی بدبختی تو دنیا هست به شما داده ؟؟

یعنی یه خوشبختی و نعمت ندارین ؟

ببین خدا خدای مهربونیاست باهاش دوست باش باهاش حرف بزن مثل یه دوست 

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:کسی که در نوشته ای صلوات بر من را بنویسد، تا زمانی که نام من در آن نوشته باشد فرشتگان  برای او استغفار می کنند.     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وقتی چیزی ندیدم به نبودش رسیدم 

واقعا که کرونا برای انسان های نمک نشناسی مثل ما خیلی کمه

خدا قربون بخشندگیت برم  

+ادب از که آموختی؟  -از بی ادبان    +ازکدام بی ادبان   از بی ادبان سایت    _کدام سایت؟  +نی نی سایت دیگه
چرا همه بدبختیاشونو میندازن گردن خدا؟  چرا تا به بن بست میخورن اسم خدا و عدالتشو میارن وسط؟&nb ...

وَإِذَا مَسَّ الإِنسَانَ الضُّرُّ دَعَانَا لِجَنبِهِ أَوْ قَاعِدًا أَوْ قَآئِمًا فَلَمَّا کَشَفْنَا عَنْهُ ضُرَّهُ مَرَّ کَأَن لَّمْ یَدْعُنَا إِلَى ضُرٍّ مَّسَّهُ؛ و هنگامی که ضرری به انسان برسد ما را به دعا می خواند در  حالی که به پهلو خوابیده یا نشسته یا ایستاده است. ولی چون ضرر را از او برطرف ساختیم چنان به راه خود می رود که گویی هرگز ما را برای گرفتاری که به وی رسیده بود نخوانده است.

درسته  هر کس عقیده ای داره  برای کسی که خوشی ندیده این طرز تفکر طبیعیه

ب عقیده شما احترام میزارم

ولی درباره خدا نباید عقاید باهم فرق داشته باشه

منم حالو روزم بده دلیل نمیشه بگم خدا وجود نداره

حِرمــٰـان