2777
2789
عنوان

خرافات

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این من بد اعتقاد دارم اووف

تلقینِ گل

چون تلقین میکنی به خودت پس دعوا میشه!

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

وقتی میخوای سر سفره بشینی نباید سفره رو دور بزنی.باید تو یه خط مستقیم بری بشینی سر جات😂

ذهن مادربزرگم پر از خرافاته.همش باهاش بحث دارم 

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

ی نفر نشسته باشه، هی دورش بچرخیم، اونی ک نشسته عمرش کم میشه و زودتر میمیره 😑

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

پشت گوشت بخاره دارن غیبتتو میکنن

کف دستت بخاره یعنی پول داره میاد

کف پات بخاره یعنی پول داره میره

احتمالا اینا رو آدمای هپلی که دیر به دیر حموم میرفتن از خودشون درآوردن 

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

روز ۱۳بدر از خونه نری بیرون،نحسی دامنت رو میگیره😑

این باور ریشه تاریخی داره.

تو همدان آرامگاه دو نفر هست به نام استر و مردخای.استر که اگه اشتباه نکنم یهودی بود مردخای پادشاه رو قانع کرد که مردمو قتل عام کنه.(یادم نیست سر چی)مردخای هم روز سیزده فروردین یه قتل عام راه انداخت.بعضیا فرار کردن و رفتن تو کوه و کمر قایم شدن.از اون روز میگن اگه روزه سیزده به در تو خونه باشی نحسی دامنتو میگیره

این باور ریشه تاریخی داره. تو همدان آرامگاه دو نفر هست به نام استر و مردخای.استر که اگه اشتباه نکنم ...

آره داستان کشتارِ ۷۰هزار ایرانی رو که میدونم توسط مردخای و استر

و هامان وزیرِ با کفایت ایرانی که دستور قتلش به تحریک استر صادر میشه

الانم تو سرزمین‌های اشغالی جشن میگیرن صهیونیست‌ها و به مناسبت اون قتل عام پایکوبی میکنن

و حتی شیرینی گوش هامان هم درست میکنن!

کشتار_‌اجدادمان‌_توسط# _صهیونیست‌ها

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)