2777
2789
عنوان

کاش میشد یا شوهر کنم یا بمیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 64 پست
ی کم توضیح بده  چن تا بچه این  فقط باتو اینجورن ؟ مشکل اصلی‌تون چیه اخه همینجوری ک نمیشه ...

۴ تا هستیم خواهرم ازدواج کرده یه داداش دارم و یه خواهر دیگه که دوقلوعیم

آخه من دست خودم نیست نمیتونم یه چیزیو تو دلم نگه دارم بهشون گفتم که شما پسر پرست هستید و کارایی که واسه اون کردید واسه ما نکردید و این حرفا اینجوری کرد

اره الان فقط با من بدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من والا با اینک دارم نگرفتم کروناس کسی جایی نمیره بعد الان بخاطر عید انقد گرونه بعد عید همه حراج میش ...

اصلا اصرار نکردم حتی نگفتم بخ فقط گفتم میخری؟ اینجور کرد

وگرنه ماهم جایی نداریم بریم

۴ تا هستیم خواهرم ازدواج کرده یه داداش دارم و یه خواهر دیگه که دوقلوعیم آخه من دست خودم نیست نمیتون ...

وای.. مث منی دقیقا.  البته من ی خاهر دارم ی داداش

داداشت چون تک‌پسره  فک میکنن از اسمون افتاده

متاسفانه گفتن اینحرفا تغییرشون نمیده

بابای من انقد درحق من کوتاهی و ظلم کرده ک بخام بگم یه کتاب میشه.  ولی بهشون بگی  فقط میگن  چ فرقی گذاشتبم  تو حسودی اینجوری فک میکنی  بمیر از دست داداشت بدبخت  و فقط بیشتر خوردت میکنن

مث من  بشو ربات..  ن کاری دارم بهشون نه هیچی

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
وای.. مث منی دقیقا.  البته من ی خاهر دارم ی داداش داداشت چون تک‌پسره  فک میکنن از اسمون ا ...

وای دقیقا همینه تا یه چیزی هم میگم میگن تکه انگار از من دوتا دوتا هست

وای.. مث منی دقیقا.  البته من ی خاهر دارم ی داداش داداشت چون تک‌پسره  فک میکنن از اسمون ا ...

ببخشید شما چند سالتونه 

البته اگه دوست داشتی بگو عزیزم

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
وای دقیقا همینه تا یه چیزی هم میگم میگن تکه انگار از من دوتا دوتا هست

کم کم برات بی اهمیت میشه

بابای من حتی توبچگی باعث عذابم بود.  مث همه خاهربرادرای دیگه  دعوامون میشد سریع میپرید وسط دخالت میکرد بمن میگف نباید جواب داداشتو بدی!!!  الانم همه اموالشو گذاشته براپسرش. درحالی ک داداشم ی بار بش گف پول بده  بابام نداد دعواشون شد  برگشت گف آخر ک صاحب همه چیز میشم !!!!   حالا اگ من اینو گفته بودم بابام طردم میکرد  ولی برا اون نه... ۲روز بعدآشتی کردن

خودتو عذاب نده   همه چیو بسپار ب خدا

امیدوارم بهترین اتفاق برات بیفته

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
ببخشید شما چند سالتونه  البته اگه دوست داشتی بگو عزیزم

من ۲۷

چطور ؟؟

کم کم برات بی اهمیت میشه بابای من حتی توبچگی باعث عذابم بود.  مث همه خاهربرادرای دیگه  دع ...

پسرا همینجوری عزیزن وای به حال اینکه تک بشن

ممنون گلم همچنین مرسی که درد دل کردی❤

من ۲۷ چطور ؟؟

هیچی عزیزم 

ازدواج کردین 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
هیچی عزیزم  ازدواج کردین

نه من مجردم.  و خدارو ملیون ها بار شکر  خلاص شدم از اون جهنم.  جدا زندگی میکنم کلا مستقلم ازشون 

میرم خونه بابام ولی دقیقا در حد یک مهمان.