2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزا درسته ب ما ربطی نداره ولی مایه آبروریزیه 

ی زنه چند وقت بود شوهرش نبود یکی باهاش میومد خونش خب بعد صابخونه اومده بود چند بار از اومدنشون فیلم گرفته بود خب هستید بگم یاچی

ن عزیزا درسته ب ما ربطی نداره ولی مایه آبروریزیه  ی زنه چند وقت بود شوهرش نبود یکی باهاش میومد ...

خب

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
ن عزیزا درسته ب ما ربطی نداره ولی مایه آبروریزیه  ی زنه چند وقت بود شوهرش نبود یکی باهاش میومد ...

نه نیستیم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

چه قدر لوس که هستید یانیستید!!! 

فکر کردم تاپیک بامزه ایه که راجع به یه خانمه که هی خرابکاری میکنه، من خودم بعضی وقتا دست و پا چلفتی میشم،اومدم بخندم! 

تعریفت از خرابکاری چیز دیگه ای بود! 

کلا بد بود تاپیکت، خدافظ

بعد خونه بودم بعد چند وقت صدای داد بی داد میومد من همه این قضیه هارو بعد از داد بی داد فهمیدم ن موقع اومدن رل زن شوهر دار  بعد رفتم پنجره دیدم شوهرش فهمیده داد میزد ک جن...فلان شده من بهت اعتماد داشتم اینا خلاصه فهمیدم زنو دوس پسرش میرن خونه بعد صابخونه میزنگه شوهره میاد شوهره مچشون میگیره پسره فرار میکنه ماشینش مونده بود توکوچه بعد شوهره زنه زد پنجرشو شکوند پنچزش کرد خیلی حالش بد بود

بعد خونه بودم بعد چند وقت صدای داد بی داد میومد من همه این قضیه هارو بعد از داد بی داد فهمیدم ن موقع ...

واااااای😱😲😲😲چه ابرو ریزی شده واقعا خجالت داره

درخواست دوستی قبول نمیکنم به هیچ عنوان🌹 

بعد شوهرش زنگ زد ۱۱۰اومد زنه زد  زیرش میگف من همیشه همکارم میرسونم بعد وسایل خریدمو میاورده تا دم خونه خلاصه داد ابروریزی ماشین همونجوری موند دیگه از بعدش خبر ندارم 

ولی بحثم اینه خاک تووسر زنی ک خیانت کنه ب شوهرش شوهر بدبخت بره جون بکنه کار کنه بعد خانوم بیاد باهمکارش بریزه روهم .وقتی دونفر میرن زندگی مشترک نباید خیانت کنن