2777
2789
عنوان

به چی پناه میبرید😶

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی... نمیشه بهشون حرفی زد.خیلی تحت فشار باشم هرچی تو دلمه تو نوت کوشیم مینویسم پاک میکنم بعد...اما ...

خیلی خوبه 

حتما پاک کنیا 

وایی فوبیا دارم بنویسم یادم بره پاک کنم یکی بخونه 

قربونت برم لطفا گزارش بزن کاربریم بترکع اگه زدی بگو 

خدانکنه❤گزارش رو میزنن تاپیک میترکونن برای ترکیدن کاربری نیست. نینی یار رو صدا کن عزیزم. با گزارش زدن نمیشه لغو کاربری شد

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
خیلی خوبه  حتما پاک کنیا  وایی فوبیا دارم بنویسم یادم بره پاک کنم یکی بخونه

من یمدت توی تلگرامم سیو میکردم میخوندم دلم خنک میشد اما دیگه زود پاک میکنم.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
خیلی خوبه  گاهی زندگی خیلی دردناک میشه آدم با یه تلنگر دلش میشکنه

اینم ب این دلیله چون ازبس دلمون از اتفاقای ریزو درشت  ترک برداشته...پس با یه تلنگر سریعععع میشکنه.. دلی ک قرص و محکمه ک زود نمیشکنه 💔💔😞

خدا خیلی خوب میشنوه خیلی هم خوب جواب میده ❤

هوم قربونش بشم😍😃

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"