2777
2789
عنوان

زن خیلی عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از آشناهامون میگفت یه خواستگار داشتم باباش دوتا کارخونه داشت وضعشون عالی بود.بعد حالا شوهر خودش بیکاره پدرشوهرشم آه در بساط نداره.خب بگو آخه خر گازت گرفته این حرفا رو میزنی   مگه مجبوری دروغ بگی  

هر کسی مثل خودش رو جذب میکنه،ادمی که ملاکش نوع صحبت کردن باشه خب تکلیفش مشخصه که هیچی از زندگی نمیفه ...

نوع صحبت کردن چیز کمی نیست خیلی وقت ها برمیگرده به آگاهی و اطلاعات و اعتماد به نفس فرد و حتی شخصیت فرد

من فکر میکنم شخصی که فردی رو فقط برای ظاهر میپسنده بدون هیچ معیار دیگه ای وقت ازدواج و زندگی مشترکش نیست

مگه میشه خواستگاری همه جوره جذاب باشه برا زنی و جواب منفی بده این تعریف تمجیدها برا چیه

ببین یه خواستگار داشتم هرکی شنید گفت شانس بهت رو کرده پسره هم قیافه معمولی داشت اما اخلاق و پول و فلان همه تعریف میکردن

روزی که اومدن واسه صحبت درباره ی مهریه و اینا گفتن برید واسه اخرین بار صحبت کنید 

تا نشستیم گفت انتظار نداشته باش بهت اعتماد داشته باشم گوشیتو بده چک کنم😑فکر کن هنوز رسما زنش نبودم یا حتی نامزد نبودیم

بعد گفتم شرمنده من با کسی که بهم اعتماد نداره ازدواج نمیکنم بعد ماست مالی کرد اخرشم یه چیزی گفت همون لحظه ردش کردم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
بله میشه وقتی کسی فعلا به ازدواج فکر نمیکنه و یا اصلا قصد ازدواج ندارم و هزاران دلیل دیگر 

مگه میشه طرف همه جوره جذاب باشه و دختره بیخیالش بشه بعیده امکان نداره مطمعنا جذاب نبوده که دختره قصد ازدواج ندارم تو وجودش همچنان بوده . کسی واقعا جذاب باشه برات خود بخود قصد ازدواج میشه آدم   

مگه میشه طرف همه جوره جذاب باشه و دختره بیخیالش بشه بعیده امکان نداره مطمعنا جذاب نبوده که دختره قصد ...

بله میشه

فقط این همه اصرار شما برای به کرسی نشاندن حرف خودتون رو نمی‌فهمم

جدا از دلایل عدم ازدواج و زمان و بلوغ عقلی  و سن مناسب و ....... و ملاک های هرشخص برای این امر که ذکر کردم هستند دختر هایی هم که اصلا قصد ازدواج ندارن و دل مشغولی های دیگری رو دنبال میکنند 

منطق شما دائما اصرار بر این دارد که نمیشه و منطق من با شما متفاوت هست و میگم میشه چون شاهد این موارد بودم

دیدگاه ها متفاوت هست 

چون خودم همچین موردی برام پیش اومده باور میکنم

امکان نداره  دختری خواستگار خوشتیپ و خوش ظاهر باشه و اخلاقم قابل قبول و کلا موقعیت خوب و رد کنه . امکان نداره بگه قصد ازدواج ندارم .  همه خانمها میتونن نظر بدن اگه اشتباه میکنم   .   وقتی دختر میگه قصد ازدواج ندارم یعنی داره میگه طرف جذبم نکرده خوشوم نیومده ازت     همین!

بله میشه فقط این همه اصرار شما برای به کرسی نشاندن حرف خودتون رو نمی‌فهمم جدا از دلایل عدم ازدواج ...

نه واقعا اینجور نیست نظر شما هم قابل احترامه   ما همه انسانیم من میگم وقتی پای عشق و جذابیت پیش بیاد اهداف هر آمدی رو متاثر میکنه 

بله میشه فقط این همه اصرار شما برای به کرسی نشاندن حرف خودتون رو نمی‌فهمم جدا از دلایل عدم ازدواج ...

میشه واقعا بیشتر توضیح بدید که بهتر متوجه بشم  جهان این آدمهایی که طرف همه جوره براشون جذاب ولی میگن قصد ازدواج ندارم .»

نه واقعا اینجور نیست نظر شما هم قابل احترامه   ما همه انسانیم من میگم وقتی پای عشق و جذابیت پیش ...

گفتم که منطق و دیدگاه ها متفاوت هست شما هرطور راحتید فکر کنید و اصرار الکی کنید اصلا مهم نیست چون آدم ها متفاوت هستند😏😏😏

دیگه بحثی ندارم

میشه واقعا بیشتر توضیح بدید که بهتر متوجه بشم  جهان این آدمهایی که طرف همه جوره براشون جذاب ولی ...

منطق شما از کامنت های شما مشخص هست

من هرچه از منطق افرادی که قصد ازدواج ندارن یا دلایل دیگری دارن برای عدم ازدواج فکر میکنم شما نمی‌توانید درک کنید چون کاملا مخالف و ناسازگار با منطق و جریان فکر شما هست

در نتیجه  جای بحثی نمیماند

گفتم که منطق و دیدگاه ها متفاوت هست شما هرطور راحتی فکر کنید و اصرار الکی کنید اصلا مهم نیست چون آدم ...

میدونم متفاوته . منطورم اینه که اون جهان و من نمیشناسم . اصراری ندارم.گفتم اگه دوست داشتید لطف میکنید و چیزی بمن یاد می دید. واقعا اون جهان و اون آدمها برام ناشناخته هستن خواستم فقط اون جهان و بشناسم همین . پافشاری هم روی نظرم ندارم

منطق شما از کامنت های شما مشخص هست من هرچه از منطق افرادی که قصد ازدواج ندارن یا دلایل دیگری دارن ب ...

بحثی نیست   ولی می تونم که نظرات اون آدمها رو بدونم و منطقشون  همنجور که شما منطق من رو شنیدید   قرار نیست یکی باشن  تفاوت دیدگاها همجا هست منظورم اینه که شما اصلا اون دیدگاه رو معرفی نکردید و فقط دیدگاه مرا می کوبی که اشکالم نداره من ناراحت نمیشم این نظر شماست من از نقد نمی هراسم  .