2777
2789
عنوان

در چ حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 80 پست
فعلن ک خوش نیستم منتظرم چایی دم بیاد تا شاید خوب شم

هعیی. تو چرا

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشستم رومبل یه پارومبل یه پاروزمین.دارم معین گوش میدم.اگه گوشی وامونده بزاره میخوام برم ناهاربخورم.بچم گشنشه

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
پوشیدم ک شام برم خونه پدرشوهرم  دوماه نرفتم بخاطر تیکه های مادرشوهرم   الان با اصرار ...

ای بابا اونم دلش خوشه هااا 

ی گوش کن در یکی دروازه

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪

در حال خونه تکونی بودم      اومدم کمی زنگ تفریح

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

خونم شلوغه یه عالمه کار دارم خیلی

ولی خیلی خیلی تنبل شدم تو این ماه بارداریم نمیدونم چرا

شوهرم میگه عب نداره خونه همیشه تمیز بوده چی شدده حالا یکمم شلوغ باشه

ولی خیلی کلافه میشم، چرا انقد تنبل شدم ای خدا

تازه دارم ناهار میخورم 🤒🤒🤒

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
رومبلم.گلوم دردمیکنه فکرکنم سرما خوردم😷😷میخوام پاشم کاردارم.

استراحت کن تا خوب شی

دارم حاضر میشم برم دکتر هوا خیلی خوبه ولی بدترین ضد حال عمرمو امروز خوردم اعصابم بدجور خرابه

چ ضد حالی

در حال خیاطی  ی خورده هنوز ‌کار دارم  داداشم برام عیدی آور  ورفت  هو ...

حال دلت خوش ایشالله مبارکهه

ازحمام آمدم

چایی ریختم دارم خانواده جدید میبینم

تموم شه میرم خونه مامانم باید اصلاحش کنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
هنوز ناهار نخوردم منتظر همسر که بیاد و بریم خرید که فکر نکنم برسیم چون ساعت ۹ هم ممنوعیت تردد شبانه ...

منم نخوردم