2777
2789
عنوان

خرید های عیدم + عکس 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 24353 بازدید | 540 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من عاشق شلوارت شدم

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

مبارک باشه ب خوشی استفاده کنی

ولی اگرنظرمیخای، تو سلیقه من نبود، اگرسن شما زیر18بود بازم مناسب  این سن نبود، حالا ک زیر15هم هسی خیییلی مناسب نیس برااین سنت هرچندم تازه عروس باشی

بااحترام#  

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰
قابلتو نداره خواهری ❤️❤️😍

😇😊فداتم که

انشاالله با تن سالم و دل خوش استفاده کنی

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

کامنتارو تا اینجا خوندم واقعا تو بعضی ها حسادت و خباثت موج میزنه راحت دل ميشکنن اسمشو هم ميزارن نظر دادن از کی توهین و تحقیر کردن جزوه نظر دادن تو نی نی سایت شده !! نظر دادن هم باید مودبانه بجا و بدور از طعنه و تحقیر و توهین باشه ک متاسفانه من تو این سایت خیلی میبینم واقعا آدم تاسف ميخورره از تربیت و منش دیگران فقر فرهنگی فقط در مورد زود ازدواج کردن نیس همین حرفا و کامنت هایی ک ميزاريد نشانه تربیت و فرهنگ نداشتتونه حرص چیزی و ک ندارید نزنید .

شالشون با زمینه پارچه سته سرمه ای  شلوار هم پارچه ای زیبا میشه ولی با لی هم من دیدم مدلا بپوشن

خب دیدن مهم نیست مهم اینه که خزه شالشونم تاجایی که من دیدم خیلی تیره تره