2777
2789

سلام عزیزان ♥️

ختم جدیدمان دعای توسل هست . از یازدهم تیر شروع میشه لطفا اگر مایل به شرکت هستید طی پستی در همین تاپیک اعلام بفرمایید . (حتما پست ارسال کنید)🙏🌹

@ایگار85  

@maman333  

@dordone98  

@esther  

@شیداr  

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)

سلام عزیزان ♥️

ختم جدیدمان دعای توسل هست . از یازدهم تیر شروع میشه لطفا اگر مایل به شرکت هستید طی پستی در همین تاپیک اعلام بفرمایید . (حتما پست ارسال کنید)🙏🌹

@شولا۹۹  

@نیلی_83  

@sanazzzzzzzaaaammmmm  

@مامانبزرگپانیذ  

@anabelkatanchi  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان ♥️

@مامان_محمدمحسن  

@نیوشاجان  

@70alna  

@masoli  

@junapapari  

سلام عزیزان ♥️

@mahsaaaa1  

@پرندگان  

@آلبالوووو  

@نگیییین  

@آنیتاآنیتا  

سلام عزیزان ♥️

@8272marmary  

@م_آفتاب  

@pesteh_2  

@mohadese1379  

@گلعنبر  

@jvfhgc      

@دخترم_عشقمه      

@mahsayiii_j    

@bluerose7175سابق  

سلام عزیزان ♥️

سلام خواهرعزیزم💐😘🌿

خداقوت... چله دعای صحیفه عالی بود💕❤️💕❤️الهی بهترینها نصیب دل مهربونت بشه💚💚بی شک در کنارت بودن و همین طور در کنار دوستان عزیز چله بجا آوردن خیلی آرامش بخش، اما خواهرجون من ختم دعای توسل با گروهی از اقوام دارم... تو نظر سنجی هم اعلام کردم. به شرط حیات و توفیق در ختم بعدی ان شاءالله همراهتون هستم(نکنه فراموشم کنی) 💚❤️😘

التماس دعا💎🤲💎🤲💎🌹

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
@jvfhgc         @دخترم_عشقمه         @mah ...

سلام عزیزم بله منم هستم

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 
سلام عزیزان ♥️ ختم جدیدمان دعای توسل هست . از یازدهم تیر شروع میشه لطفا اگر مایل به شرکت هستید طی پ ...

سلام عزیزم ممنون تگم کردی من هستم ان شاءالله حاجت روایی خودت و عزیزان شرکت کننده. التماس دعا. 

سلام خواهرعزیزم💐😘🌿 خداقوت... چله دعای صحیفه عالی بود💕❤️💕❤️الهی بهترینها نصیب دل مهربونت بشه💚💚 ...

سلام نازنینم مگه میشه فراموشت کنم خواهر ماه خودمی😘😘😘

سلام عزیزان ♥️ ختم جدیدمان دعای توسل هست . از یازدهم تیر شروع میشه لطفا اگر مایل به شرکت هستید طی پ ...

سلام عزیزم بله حتما هستم.لطفا برای من نیتمو بزنید سالم و سر وقت دنیا اومدن دخترم.اجرتون با خدا.حاجتتون روا

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین