2777
2789
عنوان

سلبریتی بهم پیام دادهههه😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 34 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شبا تو آب نمک نخوابین خوب

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خب چی گفته؟😂😂😂😂

شوخی# 😂

...𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓽𝓸𝓸 𝓼𝓱𝓪𝓵𝓵 𝓹𝓪𝓼𝓼                                                                                          🥺🤍                                                        تیکر تفلدمه🙂🌱                                                           
همون ک باعموقنادبودهیچوقت حرف نزد🤔

شهرام لاسمی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
قلقلی مگه نمرده بود؟

از اون دنیا😔😂

...𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓽𝓸𝓸 𝓼𝓱𝓪𝓵𝓵 𝓹𝓪𝓼𝓼                                                                                          🥺🤍                                                        تیکر تفلدمه🙂🌱                                                           

یادش بخیر چند ماه پیش ممد گلزار بم پیام داد تا گفتم پتاهلم افسردگی گرفت 

دیدین تازگیا چقد لاغر و اردم شده بخاطر منع😎

احسان هم پیام داده بود جواب ندادم گفتم این بیچاره رو نابود میکنم بزار ب کاراش برسع 😎🚶‍♀️

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
فک کردم گفتی قلقلی میخواستم بگم اون سلبریدیه نه سلبریتی😂😂😂😂😂

هن؟😐