2777
2789
عنوان

عجیب ترین رسم ها واسه عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 18748 بازدید | 469 پست
ب نظرمن خانواده ها باید ب بچهاشون کمک کنن حتما...

وظیفه پدر ومادرکه ب بچهاشون کمک کنن  اگه پدر ومادر کمک نکنن پس کی یه نوجوونو یاری میده اخه

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
ب نظرمن خانواده ها باید ب بچهاشون کمک کنن حتما...

بایدی وجود نداره.داشتن کمک میکنن نداشتن نمیکنن 

خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من  باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من  میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم  بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و  یه دختره  مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت  پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲.  سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود  همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری گفتنم خوب نیست .فقط دختر نیست ک برا پدر مادرش عزیزه خب پسرم برا پدر مادرش عزیزه دیگه 

چرا واقعا خوبه.دختر جنس حساسیه واقعا تو کشور ما.هرچی بیشتر سخت بگیری بهتره.من خودم پسر دارم.ولی اگه دختر دار شم یروز بیشترین سخت گیری رو میکنم واسش.مرد یا پسر گردنش گلفته.زور قانونیش بیشتره.

تورو سننه قربونت برم!!!!
بایدی وجود نداره.داشتن کمک میکنن نداشتن نمیکنن 

هرکس یه نظری داره... 

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
من خیلی مثلای زیاد زدم ، گفتم تحصیلاتش ، نجابتش ، خانوادش ، طرز رفتارش ، همش نشون میده که پاکه ، ازب ...

آره خب من شلوارم قد نوده مانتوم جلو بازه شال سرم میکنم ولی معیار موفقیت و شخصیت تحصیلات و شعوره افراده واسم نه دوتا تیکه پارچه