2777
2789

عزیزم من از خیلی چیزاحاجت گرفتم خداروشکر

اصلی ترینشونم نماز شب و نماز اول وقت بوده و اینکه هربار مطمئنم که کارم درست میشه با ایمان به خدا و قدرت و مهربتنیش و اینکه همیشه بهترینهارو واسم میخواد این کارارو میکنم همیشه هم جواب گرفتم همیشه از خدا میخوام هرچیزی که به صلاحمه بشه حتی اگه خیلی دوست داشته باشم اون حاجتم برآورده شه

گروه زرد  امروز یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۷  قد ۱۶۳ ،،،وزن اولیه ۸۱ ،،،وزن هدف ۶۶ ،،،وزن فعلی ۸۱    هرچیز که در جستن آنی ،آنی... از تو فقط یکی تو دنیا هست پس سعی کن همیشه بهترین باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر محال بود لطفا بگو بدونم من باردارم پریود نمیشم فقط نمازام سروقت نیس چجوری چله گرفتی من میخوام ...

من نائب گرفتم گلم چون خودم نمیتونستم گناه نکنم تواین چله نبایدگناه کنی این شرط اصلیشه

زیاد مراقبه نداشتم راستشوبخای

والا من یه بار گرفتم دو سال پیش خیلی هم مراقبه داشتم ولی متأسفانه حاجتم رو نگرفتم خیلی ام دلم شکست😞

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
امیدوارم عشقت لیاقت این همه التماس و داشته باشه😊

😊مرسی 😔😔

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نائب داشتم عزیز

آها ، خب نائب فقط خوندن رو میتونن ولی بقیه اش با خود آدم هست! من در حدی بودم که تو اون چهل روز شاید بگم سه چهار بار کلا بیرون از خونه رفتم که نکنه چشمم به نامحرم بیوفته چله ام خراب بشه

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
میگم من ده ماهه شوهرم ترکم کرده هررکاری کردم نیومد دنبالم.چجوریه چله؟شمانایب میشناسی؟

ایشالا ک زندگیت سروسامون بگیره😔

چله زیارت عاشوراس ۲تا۲رکعتی هم نماز داره ب روش خاصی باید خوند تو نت هس شرط دیگشم اینه که اصلانبایدگناهکنی تواین۴۰روز