2777
2789
عنوان

23 سالمه اما....

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زمان دبیرستان که خانوادم سخت میگرفتن هم ابرو برداشتم هم موهامو رنگ کردم هم با آرایش خودمو خفه میکردم البته با کلی جنگ و دعوا

ولی الان که کسی کاری به کارم نداره ظاهرم خیلی ساده ست

کلا نمیتونم زیر بار حرف زور برم.

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
من 15سالمه هم ابرو برداشتم هم سیبیلامو بعدم گفتن غلط کردی چرا اینجور کردی گفتم مال خودمن اختیار دست ...

بله همین کار رو سه بار کردم 

اما فوق العاده وحشتناک بود عکس العملشون

منم خدایی دارم❤️
تو این دوروزمونه خوب کاری میکنن

تو هر زمونه ای یه دختر حق داره خودش راجع به ظاهرش تصمیم بگیره

بیست و سه سال هم سنی نیست که کسی رو تو خونه حبس کنن نهایتش اینه که رفت و آمد قانون مند باشه!

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
بله همین کار رو سه بار کردم  اما فوق العاده وحشتناک بود عکس العملشون

هیچ چیزی جز یه شغل خوب یا ازدواج خوب یا رشته ی دانشگاهی خوب نمیتونه این وضعیتت رو تغییر بده 

منم وضعیتم عین شماست شایدم بدتر 

( به زور چادریم کردن  با دوستام رابطه ای ندارم  از خونه نمیزان بیرون برم      در مورد حجابم که بیش از حد افراطین و......)

جسورانه ترین کاری که کردم اصلاح موهای دستم و سبیلام که اونم همیشه از ترس توی خونه آستین بلند میپوشم

می خواستم زندگی کنم   راهم را بستند .      ستایش کردم   گفتند خرافات است .    عاشق شدم   گفتند دروغ است .    گریستم  گفتند بهانه است.   خندیدم   گفتن دیوانه است .  دنیا را نگه دارید   میخواهم پیاده شوم  .     دکتر شریعتی      🍊🍊      شنیدم بوی او    مستانه رفتم سوی او      تا چون غبار کوی او      در کوی جان منزل کند    مولوی 🍊🍊    وقتی ارزش ها عوض شوند   عوضی ها با ارزش می شوند 😏     گاندی.