مثل مامان من😁😁😁 ولی بیخیال برای بهتر شدن حالته دیگه خب نیست این طوری ادامه داشته باشه تهش مثل من ...
من احساس میکنم افسرده که شدم بد اعصاب شذم خودمو دیگه دوست ندارم
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چی بگم والا خودمم نمیدونم منم از این حال خسته شدم درس هم حتی نمیتونم بخونم وقتی این حال رو دارم احس ...
من 29
من ادم پرجنب و جوشی بودم تو یه سال فقط خوردم و خوابیدم خسته شدم دوشت دا م دوباره ب م سرکار
اره منم خیلی بچه فعالی بودم ... ولی ماله گذشته است الان خیلی عوض شدم انگار افتادم توی مرداب ه ...
دقیقا عینه مرداب بوذه برام این چندین ماه
واقعا خسته شدم