2777
2789
عنوان

به معنای واقعی کلمه برای بعضیاتون متاسفم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 41 پست
نی نی یارم نباید انقد ب منطق باشه که یه تاپیک زو بترکونه که 4 تا ادم اومدن دارن بدون بحث و دعوا تباد ...

اره

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خدانکشتت 😁😁😁🤪

😅😅😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی 

این جا هم ی قوانینی داره دیگه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
گلم توی این سایت به ای نبزرگی هزاران نفر کاربر دارن فکرشو بکن هزارتا عقاید مختلف ولی نباید دعا بد بر ...

بهتره بگی هزارتا عقیده مخالف وجود داره

اگه دلیل برای نادرستی عقیده داری بیا بگو 

اگه نداری بشین یاد بگیر برو تحقیق کن 

اگه خوصلشو نداری به سلامت

اونی که گزارش میزنه تو تاپیکی که هیچ محتوای بدی نداره مریضه

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
منم تقریبا نظرم همینه.. من که خسته شدم 43 سالمه ... احساس پیری میکنم... امیدوارم آینده ایران خوب بشه ...

به این زودی ها شدنی نیست!

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
نی نی یارم نباید انقد ب منطق باشه که یه تاپیک زو بترکونه که 4 تا ادم اومدن دارن بدون بحث و دعوا تباد ...

به نظر من اینها (بعضی از نی نی یارها) نگران فیل تر شدن و قطع درآمدشون هستن و میترسن و آزادی بیان رو اکثرا در نظر نمیگیرن..

کلا ایرانی ها اکثرا بد شدن اکثرا فقط به فکر خودشونن.. خودشون و جیبشون..الان که داشتم این پست رو میذاشتم به وقتی میخواستم (ارسال نظر) رو بزنم نوشت که کلمه فیل تر مجاز نمیباشد.. از همچین مردمانی و همچین وضعی چه انتظاری هست... من خسته شدم ولی سعی میکنم ناامید نباشم.. امیدوارم آینده مردم ایران خوب باشه...

کلا نی نی یار شوهر و خونوادشو قبول داره😂

کافیه خودم بخوام 💪،عضو تاپیک بامداد خمارم ...گروه نارنجی ،،،وزن شروع ۱۴۰۰/۱۰/۶،،  ۷۹ کیلو،،،،،قد ۱۵۷،،،،، وزن هدف اول ۷۵،،،هدف دوم ۷۰ ،،،هدف سوم ۶۵،،و هدف آخر ۶۲🤩
اخی  این جا هم ی قوانینی داره دیگه

به قول خودشون تو سایتی که اسمش نی می سایته 

بحث درباره بکارت ممنوعه 

طنز تلخیع😏

به نظر من اینها (بعضی از نی نی یارها) نگران فیل تر شدن و قطع درآمدشون هستن و میترسن و آزادی بیان رو ...

مثلا  دیشب یه خانمی یه تاپیکی زده بود درباره مسایل جنسی و رابطه زناشویی راهنمایی میخواست کلی هم تاپیکش بازدید داشت و چندصفحه جلو رفته بود یهو تاپیک ترکید

کافیه خودم بخوام 💪،عضو تاپیک بامداد خمارم ...گروه نارنجی ،،،وزن شروع ۱۴۰۰/۱۰/۶،،  ۷۹ کیلو،،،،،قد ۱۵۷،،،،، وزن هدف اول ۷۵،،،هدف دوم ۷۰ ،،،هدف سوم ۶۵،،و هدف آخر ۶۲🤩
به نظر من اینها (بعضی از نی نی یارها) نگران فیل تر شدن و قطع درآمدشون هستن و میترسن و آزادی بیان رو ...

میدونم

چون قبلا سایت در معرض فی.تر شدن قرار گرفت برای همونع

این کلمه رو نی نی یار گفتن دیگه تکه تکه هم نکنید و ننویسید چون مجاز نیست

به قول خودشون تو سایتی که اسمش نی می سایته  بحث درباره بکارت ممنوعه  طنز تلخیع😏

چ بگم 

من درجریان نیستم ک چیشده جدی نگیر بیخیال

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
قوانین ضد انسانی و ضد آزادی بیان و ... قوانین خوبی نیست به نظرم ..بقول دوستمون مغزهای بسته..

مغزهای_کوچک_زنگ_زده#  

قوانین ضد انسانی و ضد آزادی بیان و ... قوانین خوبی نیست به نظرم ..بقول دوستمون مغزهای بسته..

😐😐شما

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز