2821
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 36 پست
بگو با تموم احترامی که برات قاعلم.. ولی جوابم منفیه

اینم خوبه🤔

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب با صداقت بگو ناراحت شدنم ایراد از خودشونع

اره والا،خودش خودشوهوایی کرده

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

آره گلم به صدای قلبت گوش بده بعدا پشیمون نشی 

مرسی فدات

سلام دوستان عزیز سایتی خوب برای خرید فروش ارز دیجیتال واغعا عالی پشتیبانی فوق العاده و جواب دادن در کمترین زمان .مکان خرید فروش کردن به مقدار دلخواه با قیمت روز چون سایت به عنوان واسطه عمل میکنه نه خریدارو فروشنده قیمت ها به روز هستن گران نخر ارزون نفروش دوست من تو این روز های کرونایی که تو خونه نشستین سرمایه گذاری کنید با پول اضافتون از طریق لینک زیر https://nobitex.ir/signup/?refcode=251334 و https://wallex.ir/app/auth/register/EPznm دوستان این سایت ایرانی هستش با سرور داخلی بدونی نگرانی از تحریم شدن داریا کیف پول ارز دیجیتال انواع مختلف ارز .قسمت خرید فروش انی. دوست عزیز شما میتونید ارزتون رو با قیمت دلخواه تولست فروش یا خرید بذارید و بفروشید درزم اهراز هویتش هم یک روزه حله کاراتو انجام میدی فرداش کسب درامدو شروع میکنی موفق باشید

بگو برام مثل داداش میمونی، آره داداچ

بالاخره فیلمنامه ها تکمیل شد یکی با نام سه داستان مارمولک محور و یکی به اسم بازی سرنوشت،داخل گوگل سرچ شودJust finished our multiple scripts which can be reviewed by searching their titles in google
یکی از فامیلای ما فامیل اومد خاستگاریش تو اتاق به پسره گفته بود من برجی ۳۰ ملیون خرجمه اونم فرار کرد ...

بهش فکر میکنم👌😁

دقیقااا تازه خاستگار فامیل رد کردم اومدن صحبت کردیم رفتم تو اتاق تنها صحبت کنیم گفتم که ما اصلا باهم تفاهم نداریم و به نظرم مناسب نیستیم

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز