2777
2789
عنوان

داستان زندگی زعفر جنی،رییس جن های مسلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 3909 بازدید | 100 پست

آخه انقد با جزئيات؟؟

فقط اونجايي كه زعفر و مادرش حرف ميزنن ميگه جواب مادرشو چي بدم تو اون دنيا

يا اونجايي كه زعفر ميره با امام حسين حرف ميزنه

اينا رو كي نقل كرده كي ديده؟؟؟

انقد دقيق و باجزئيات نوشتن كه انگار فيلم ديدن يا جلوي چشم خودشون اتفاق افتاده 

خرافاتی# نباشیم#  😶😶 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
وای چجوری؟اذیتت میکردن؟میدیدیشون؟یکم توضیح بده کنجکاو شدم😂

تو خونم مدام میدیدمشون مثل خودم مثل بچه برادرم مثل پیرزن و چنتا بچه یا حرف میزدن یا بازی میکردن یا تلویزیون میدیدن😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونم مدام میدیدمشون مثل خودم مثل بچه برادرم مثل پیرزن و چنتا بچه یا حرف میزدن یا بازی میکردن یا ت ...

وای چ ترسناک😵😵اوناههم ب تونگاه ممیکردن؟نزدیکت نمیشدن؟خدایی خیلی دلو جرات داری من بودم چندتا سکته ناقص زده بودم😂

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...
وای چ ترسناک😵😵اوناههم ب تونگاه ممیکردن؟نزدیکت نمیشدن؟خدایی خیلی دلو جرات داری من بودم چندتا سکته ن ...

نگاهم میکردن نردیکم میشدن ولی بهم دست نمیزدن کلی برام دعا گرفتن ولی فایده نداشت دیگه بهشون عادت کرده بودم کم کم داشتن همسرمو اذیت میکردن که خونه رو عوض کردیم

نگاهم میکردن نردیکم میشدن ولی بهم دست نمیزدن کلی برام دعا گرفتن ولی فایده نداشت دیگه بهشون عادت کرده ...

همسرتو کجور اذییت میکردن؟دیگران حرفاتو باورمیکردن؟همسرت نمیگفت تخیل میکنی دروغه

😵😵ینی عین چی میترسما ولی باز از رو کنجکاوی میپرسم😂

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...
سلام عزیز دلم 

سلام معصومه جان ، کجایی دختر نیستی؟یه مدت بچه ها تو سایت سراغتو میگرفتن

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
2790
2778
2791
2779
2792