2777
2789
عنوان

چن روز دیگه عیده شما هم همچین وضعی دارید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 30 پست
ارههه بابا منکه اصصصن عین خیالم نیس😀دست وپنجه کرونا درد نکنه من2سالِ راحتم ونگرانی عیددیدنی ندارم

اوف گفتی

اه اه

چقد بوس میدادن تفی میشدیم

چقد باید دولا راست میشدیم یهویی10نفر میومدن

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم همینطوریم عزیزم.خونه تکونی که نمیشه گفت ولی ی گردگیری اساسی کردم. خریدم فقط برای پسرم ی تیشرت و شلوار خریدیم برای خودمم فقط ی مانتو. اصلا فک میکنم دیگه حال و هوای عید مثل قدیما نیس. 

قبلا اینقدر ذوق و شوق داشتیم واسه عید ولی الان نه انگار ی روز معمولیه مثل بقیه روزا.

اوضاعت از من بدتر نیس. 

من تازه عروسم. اولین عیدی هست که خونه خودمم. تازه 29تولدمم هست. 

نه خرید کردم. نه نیازی به خونه تکونی داشتم. نه شوق و ذوقی دارم. 

مجرد که بودم فک میکردم اولین عید تازه عروسا خیلی خاص و رویایی هست. شایدم باشه ولی واسه من اینطور نیس. 

زندگی واقعی اصلااا شبیه رویاهایی که تو مجردی تو ذهنم داشتم نبود

ماهم همینطوریم عزیزم.خونه تکونی که نمیشه گفت ولی ی گردگیری اساسی کردم. خریدم فقط برای پسرم ی تیشرت و ...

واقعا 

چقد عجیب شده 

قبلا ها نزدیک عید برکت هم زیاد میشد الان هیچ 

مامان منم واسه برادرم چون خیلی بهانه گیری میکرد یه لباس خرید 

اوضاعت از من بدتر نیس.  من تازه عروسم. اولین عیدی هست که خونه خودمم. تازه 29تولدمم هست.  ...

عه چرا 

خودت دست به کار شو 

اولین عید خونه خودتی تولدت هم هس 

پیشاپیش مبارک 😚

شهر غریب با دوتا بچه کوچیک تنهام... همسرم به خاطر کارش فعلا رفته شهر خودمون

درکت میکنم 

خواهر منم تو شهر غریبه تنها 

اشکال نداره عزیزم ایشالله زودتر وضعیت بهتر شه چند روزی پیش خانوادت برو 

اصلا حس عیدو ندارم فقط برا این منتظرشم که روزام بگذرن و زایمان کنم واقعا سال سخت و مزخرفیو گذروندم

ایشالله به سلامتی عزیزم 😍❤ امیدوارم سال خوبی واسه شما و نی نی تون باشه 😚