راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اگرم بیاد خودش میگه به مامانت بگو غذای کم خرج درست کنه
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
مثلا شوهر من اصلا مرغ و ماهی دوس نداره و فقط گوشت قرمز دوس داره منم ماهی چهار بار میرم خونه پدرم چنتا دیگه خواهر برادرم دارم مهمونای دیگم دارن اگه توقع داشته باشم هربار وایه ما فقط گوشت قرمز درست کنن زشته؟
مثلا شوهر من اصلا مرغ و ماهی دوس نداره و فقط گوشت قرمز دوس داره منم ماهی چهار بار میرم خونه پدرم چنت ...
ااگه راحتی بامادرت بگو اگه نه مثل منی که هیچ ولی لابلای حرفات به مادرت بگو فلانی مرغ وماهی دوس نداره خورش دوس داره یا کباب یا هرچی ایجور غیر مستقیم بگو
اگه وسع خانوادت به غذاهای مورد علاقتون نرسه جی؟ اینم بگین دوستان
دیگه وسع نرسه مرغ و گوشتیه که خودشون میپزن شوهرمم به من میگه بهشون بگو اینقدر مرغ و گوشتی تو این اوضاع نپزه ساده تر درست کنه...هوس کباب دست جمعی کنیم هم خودمو میخریم میریم اونجا درست میکنیم.حقوق شوهرم 5برابر بابامه خب باید بیشتر مراعات کنه
بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)