2777
2789
عنوان

ساااارای

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 53 پست
سلام عزیزم  @ژیناگلمن   گل جان قسم داده نگم ببخشید دخترگلم😘🌹

ژیناااااا بیا بگو به من این دختره کیههاهههه من نمیزارم پروفایلللللل به جان بابام به کسی نمیگم بیا تو خصوصی بگو بابا بخدا نمیخورمش این دختر بدبختو😭😭😭😭

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@ژیناگلمن  

عشقمممم عزیزمممم نفسمممم توروخدا بیا خصوصی بگو اسمشو نمیزارم پروفایل برای واتساپم میخوام اخه😭🥺🥺

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
aat  اینه عزیزم

قربونت حالا پاکش کن لطفا مممون

@ژیناگلمن     عشقمممم عزیزمممم نفسمممم توروخدا بیا خصوصی بگو اسمشو نمیزارم پروفایل بر ...

میخای بشینم گریه کنم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ممنونتم فداتشم نگو نگو😂

ژینااااا میام دهن خودمو جر میدما بخدا تو گوگل خسته شدم😭🥺

😂😂

اسمشو پیدا کردم یوهووووو😁😁😁😁😁

😂😂

ولی بهت قول میدم به کسی نمیگم میخوام برای واتساپ پروفایل بزارم