2777
2789
عنوان

خانوما بیاین این پایین😪👇

91 بازدید | 15 پست

.... 

1‌)مسائل شخصی که به هر زنی گفتم بعد چند دقیقه یا نهایتا چند روز فاش شده😑

2)بیشترتون خاله زنک هستین

3)بیشتر تاپیکاتون در مورد مادر شوهر و خیانته

4)خانومه میخواد شوهر آیندش خونه و ماشین مدل بالا داشته باشه،در کنارش پزشک یا تاجر باشه و... 

اونوقت خودش یک دهم اینارو هم نداره. 

خواستم بگم خودتونو الکی نگیرید. حقیقت تلخه😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اینطوریه ممکنه یه استارتر که مرد باشه جنسیتش رو زن انتخاب کنه 😐

حقیقت تلخه استارتر 😪

برای زندگی من😔  و زندگی خودت و آخرتت  لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم  😌😜😛،  مرسی ... بعد برو پایین ...                                                                                            😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂                                                                          اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘        در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇
پسراییم میان اینجا دنبال همین تاپیکان یا خاله زنکن یا مریض جنسین حقیقت تلخه

دقیقا ، فقط بلدن به ما گیر بدن ، که تازه اصن اینطوری هایی هم که این میگه نیست 😪😐

حقیقت تلخه 😪

برای زندگی من😔  و زندگی خودت و آخرتت  لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم  😌😜😛،  مرسی ... بعد برو پایین ...                                                                                            😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂                                                                          اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘        در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇

خوشگلای سایت الان میان گزارش میزنن🤣🤣🤣

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑