پسرم ۲سال و نیمشه. اصلا همکاری نمیکنه لجبازه. هرجا میرم میبینم بچه های کوچیکتر از او پوشک ندارن دلم میگیره... اخه پوشکم خیلی گرون شده. تو خونه پوشکش نمیکنم دستشویی نمیاد گریه میکنه. ادرارشم نگه میداره تا وقتی پوشکش کنم . چه راه حلی دارین؟؟ از حرف مردم خسته شدم هی میگن هنوز پوشکشو نگرفتی و فلان و فلان... خیلی حرص میخورم
ببین اسی این که میگی بچت جیشو نگه میداره تا وقتی پوشکش کنی یعنی اینکه کااااملا توانایی کنترل جیشو داره دختر منم عین بچه تو بود من خیلی تلاش کردم البته دو سال و ۸ ماهگی موفق شدم الان بهت میگم
ببین اسی این که میگی بچت جیشو نگه میداره تا وقتی پوشکش کنی یعنی اینکه کااااملا توانایی کنترل جیشو دا ...
اگه تو دستشویی نمیاد صندلی جیششو بزار بیرون من وقتی دو سال و ۸ ماهش بود پوشکش نکردم چند ساعت مرتب بهش آب و آبمیوه زیاااااد دادم دو سه ساعتی گذشت بعد بزور نشوندمش رو صندلی اونم گریه میکرد😐هی میخواست فرار کنه منم بدجور دعواش کردم و سرش داد زدم☹یهو از ترس و بخاطر اینکه خیلی آب خورده بود جیشش ریخت تو صندلی🤣
اگه تو دستشویی نمیاد صندلی جیششو بزار بیرون من وقتی دو سال و ۸ ماهش بود پوشکش نکردم چند ساعت مرتب به ...
وقتی جیشش ریخت خودش کپ کرده بود اینجوری😳یهو منم شروع کردم جیغ و دادو دست و تشویق دیگه کلی بغل و بوس و شادیو خوراکی بعد اون دیگه حتی یکبار تو خواب هم جیش نکرد دیگه تممممومهههه تموووم😁
عهههه چه عالی😍😍😍 پسر من لجبازتر از این حرفاست یک دقیقم نمیشینه رو صندلی. فک میکنم کلا از ادرارش م ...
بخدا دختر منم عین پسر تو بود اصلا حاضر نبود بشینه رو صندلی کلا میترسید از جیش کردن بجز توی پوشک یبار چندساعت بازش کن هی آب بده بهش وقتی حس کردی دیگه نزدیکای جیششه یهووو ببرش بزور رو صندلی