2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن😥😭

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 28 پست
به درک. بگن.. مگه حرف مردم مهمه.. من دخترم نزدیک سه سالگی گرفتم. الان اذیت میشه. بزار تو شرایط و جو ...

میدونم مهم نیس... ولی خجالت میکشم اینقد میگن. فک میکنن من نمیبرمش یادش بدم

بعدش چیکار کردی

ببین اسی این که میگی بچت جیشو نگه میداره تا وقتی پوشکش کنی یعنی اینکه کااااملا توانایی کنترل جیشو داره دختر منم عین بچه تو بود من خیلی تلاش کردم البته دو سال و ۸ ماهگی موفق شدم الان بهت میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم مهم نیس... ولی خجالت میکشم اینقد میگن. فک میکنن من نمیبرمش یادش بدم

زندگی شما ب کسی مربوط نیست. من نمیدونم مردم چه عادتی دارن انقدر دخالت کنن. بگو بیاین بزرگش کنید بعد در مورد پوشک شدنش هم نظر بدین

یه جایی که فکرش رو نمیکنی خدا گل میکاره وسط غم هات... 
شبا چی؟ بیرون میرین چی؟؟

ی پلاستیک زیرش پهن میکنم همیشه 

نصف شبم ی بار میبرمش 

دیگه راه بیافته شبا نگه میداره 

بیرونم همین

من قشنگ از دستش دیوانه شدم باز شرایط من بدتر بود ی بچه دوماهه هم داشتم کل خونه و زندگی رو شستم که نزدیک عید گردگیریمم شد

دیگه گرونی پوشک مجبورم کرد

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...
ببین اسی این که میگی بچت جیشو نگه میداره تا وقتی پوشکش کنی یعنی اینکه کااااملا توانایی کنترل جیشو دا ...

اگه تو دستشویی نمیاد صندلی جیششو بزار بیرون من وقتی دو سال و ۸ ماهش بود پوشکش نکردم چند ساعت مرتب بهش آب و آبمیوه زیاااااد دادم دو سه ساعتی گذشت بعد بزور نشوندمش رو صندلی اونم گریه میکرد😐هی میخواست فرار کنه منم بدجور دعواش کردم و سرش داد زدم☹یهو از ترس و بخاطر اینکه خیلی آب خورده بود جیشش ریخت تو صندلی🤣

اگه تو دستشویی نمیاد صندلی جیششو بزار بیرون من وقتی دو سال و ۸ ماهش بود پوشکش نکردم چند ساعت مرتب به ...

صندلی هم واسش خریدم. نمیشینه روش میگه دردم میاد😂. خب بعدش چیکار کردی

اگه تو دستشویی نمیاد صندلی جیششو بزار بیرون من وقتی دو سال و ۸ ماهش بود پوشکش نکردم چند ساعت مرتب به ...

وقتی جیشش ریخت خودش کپ کرده بود اینجوری😳یهو منم شروع کردم جیغ و دادو دست و تشویق دیگه کلی بغل و بوس و شادیو خوراکی بعد اون دیگه حتی یکبار تو خواب هم جیش نکرد دیگه تممممومهههه تموووم😁

وقتی جیشش ریخت خودش کپ کرده بود اینجوری😳یهو منم شروع کردم جیغ و دادو دست و تشویق دیگه کلی بغل و بوس ...

عهههه چه عالی😍😍😍 پسر من لجبازتر از این حرفاست یک دقیقم نمیشینه رو صندلی. فک میکنم کلا از ادرارش میترسه خیال میکنه چیز بدیه

عهههه چه عالی😍😍😍 پسر من لجبازتر از این حرفاست یک دقیقم نمیشینه رو صندلی. فک میکنم کلا از ادرارش م ...

بخدا دختر منم عین پسر تو بود اصلا حاضر نبود بشینه رو صندلی کلا میترسید از جیش کردن بجز توی پوشک یبار چندساعت بازش کن هی آب بده بهش وقتی حس کردی دیگه نزدیکای جیششه یهووو ببرش بزور رو صندلی