2821
2789
عنوان

خدا منو بكش اگر ديگه توي اين سايت

| مشاهده متن کامل بحث + 3907 بازدید | 192 پست
خیلی ببخشید دوست عزیز ولی چوب حماقت خودت میخوری تو این دوره زمونه ای که به خواهر یا برادر تنیت نمیتو ...

چون خودم بيماري خاص دارم 

و از بچه محرومم

ديدم ايشونم مثل خودم اما ني ني توي دلش داره وبشدت نااميد 

ميخواستم همدلي وهمراهيش كنم 

😢

دعوام نكن تورو خدا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر مهربون درسته که کار خیلی خیلی زشت و غیر انسانی کرده ولی الان به این فکر کن که اگر موضوع واقعیت ...

بله دقيقا كه باز جون ني ني در خطر نيست و اكر بارداره ني نيش سالمه ميگم خدا روشكر 

چون خودم بيماري خاص دارم  و از بچه محرومم ديدم ايشونم مثل خودم اما ني ني توي دلش داره وبشدت ن ...

الان اینا توجیحه ولی خب سرزنش هم فایده ای نداره تنها میتونه واست درس عبرت بشه که هرکسی لیلقت هم صحبتی و محبت تو رو نداره

انچه خوبان همه دارن تو یکجا داری 
شککککک نکن. برو پیداش کن بگو چرا خصوصیمونو می‌ریزی تو مجازی😂😂

حیف نمیدونم کیه  و کجاست و گرنه همین الان دست بکار میشدم 😁😁😂😂😂

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بله دقيقا كه باز جون ني ني در خطر نيست و اكر بارداره ني نيش سالمه ميگم خدا روشكر 

نباید وارد تاپیک های انرژی منفی بشیم خصوصا شما که شرایط خاص داری

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
غذا رو خيلي سخت ميتونم بخورم عزيز بخاطر مشكلات جسمي خودم و وقتي استرس دارم اشوبم بي قرارم نگرانم كام ...

فکر میکنم افسردگی داری درسته؟ بخاطر همین روحیه ت حساس و شکننده شده باید خیلی رو خودت کار کنی کتاب بخون فیلم نگاه کن سطح آگاهی و اطلاعات ت  رو بالا ببر مطمئن باش حالت بهتر میشه و روحیه ت قویتر.

تموم شدن رابطه تو جایی که اصلا انتظارشو نداری مث پروژه‌ایه که ساعتها روش زحمت کشیدی و قبلِ سیو کردن برق میره
[QUOTE=181501531]چه جور متوجه شدی دروغ گفته[/QUOTEحس ميكردم شك ميكردم كاشك اينجا شرايط بود برات اسكر ...

فقط میتونم بگم خدا لعنتش کنه .اینجور ادمها باعث میشن ادم اعتمادشو نسبت به همه از دست بده

تمام روزهای خوب من لحظه های بود که کنار تو بودم
2828
2791
2779
2792