2777
2789
عنوان

واسه عید چطوری به خودتون رسیدید؟تغییریم کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 105 پست
همون گوهی که بودم هستم😑😑امروزم اعصابم قرمزقرمزه

دقیقا منم

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ فردا میرم ابرومو برمیدارم نه بخاطر عید اونم ابروهای اندازه موکت شده بخاطر اونه بعدشم ارایش هم الان نیاز نیس فقط چشات برس بقیه که ماسکه من کلا لوازم ارایشمم تموم شده 😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

لیفت مژه و ابرو هیچ ریزشی نداره من خودم انجام میدم کاشت مژه میریزه چندوقت بعدش درمیاد زیاد نمیریزه ک هیچی مژه نداشته باشی .کاشت ناخنم بزن ب مادرشوهرت چ ربطی داره اخه.موهاتم رنگ کن بعدش روغن نارگیل و ارگان بزن میشه مث روز اولش.

بچها نگین امسال کروناس وعیدنیس من تازه بدون عروسی اومدم خونه خودم بایدیه تغییری بکنم واسه دل خودم وه ...

با اجازتون من هم ناخون هم رنگ وهم کراتین انجام دادم

همهههه مخصوصا شوهرم ک میگه خیلی بهم میاد

من رفتم هایلایت و لیفت ابرو. دوتا آرایشگر گند زدن به سر و صورتم

دم عیدهمینه گلی

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
هیچی... الان به این فکر افتادم که من چرا از آرایشگاه وقت نگرفتم هنوز😐

منم

دوروبریام همه یه حرکتی زدن اینکی ازون یکی قشنگترمن هنوزاندرخم یک کوچم

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛