2777
2789
عنوان

نی نی یار/

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 189 پست
نمد میفهمی اعصاب خوردی یعنی چی یا ن اعصابش خوردع ارع خوندم بیخیال شو بتگ نی نی یارد

من هرچی هم اعصابم خورد باشه کسی که واسم عزیز باشه و نه ناراحت میکنم نه دلش میشکنم دل نشکنیم!!!.

چشم حتما عزیزم

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

من خستع شدم عه😐🙁

...𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓽𝓸𝓸 𝓼𝓱𝓪𝓵𝓵 𝓹𝓪𝓼𝓼                                                                                          🥺🤍                                                        تیکر تفلدمه🙂🌱                                                           

اسحاق ننگ ب نیرنگ تو😁😁😁

اخ بچه ملض داری سرصب این نگار اخموش میکنی 😐این تا چن روز میره تو..🙊نمیگم ک چی نگار جر میده

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

@نی_نی_یار_3  

انلاینید جواب بدید لطفا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/