2777
2789
عنوان

نی نی یار/

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 189 پست
میگه چیزی نگو بعد میگه متأسفم برات عجب🤦😂🤣🤣🤣

نازی نرو رو اعصابش

تو بیای ببینی یکی تاپیکتو دادع تعطیل کنن مطمئن باش اتیش میگیری

پ حرف نزن اع

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چمیدونم والا😏

چمیدونی والا؟ینی نمیدونی؟زدی تاپیکمو تعطیل کردی بعدش میگی نمیدونم؟/

واقا تو دیگ کی هستی.متاسفم برات.فک نمیکردم همچین ادمی باشه.هر چیزی حدی دارع.ی بار دیگم تاپیکمو دادی حذف کنن.چیزی نگفتم.قرار نشد ک هروز بدی تاپیکامو حذف کنن.دیگ ریپ نزن.حوصلتو ندارم/

بدرود/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نازی نرو رو اعصابش تو بیای ببینی یکی تاپیکتو دادع تعطیل کنن مطمئن باش اتیش میگیری پ حرف نزن اع

کاریش ندارم گفت چیزی نگو گفتم چشم گفت متأسفم برات

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره
کاریش ندارم گفت چیزی نگو گفتم چشم گفت متأسفم برات

من الان نگفتم چیزی نگو.چن روز پیش گفتم چیزی نگو داری همونو بهونع میکنی ک خودتو درگیر ما نکنی؟/

هع .ادم تو روزای اینجوری ک مشکلی براش پیش میاد اطرافشو میشناسع.خوب شناختمت/

دمت گرم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
چمیدونی والا؟ینی نمیدونی؟زدی تاپیکمو تعطیل کردی بعدش میگی نمیدونم؟/ واقا تو دیگ کی هستی.متاسفم برات ...

ولش نگارم اعصابتو خورد نکن ارزش ندارع

@نی_نی_یار_3  

بیا رسیدگی کن نی نی یار/

ولش نگارم اعصابتو خورد نکن ارزش ندارع

صد درصد ک ارزش ندارع.اما شعورم ارزوست همین/

صد درصد ک ارزش ندارع.اما شعورم ارزوست همین/

😂😂😂😂ارزو بر جوانان عیب نیس

تاپیکتو برمیگردونیم ی ربع دیگ میام ب نی نی یار میگیم

😂😂😂😂ارزو بر جوانان عیب نیس تاپیکتو برمیگردونیم ی ربع دیگ میام ب نی نی یار میگیم

قربون معرفتت/